KIKI**** -> RE: poračun elektrika (9.11.2009 11:25:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 Pozdravljena! Naj ti povem, da imamo mi tudi zelo velik problem kar se poračuna tiče. Ta teden je prišla položnica za kar 1.744,00 € poračuna. Nas je kap, ko smo videli položnico. Takoj naslednji dan sem šla na elektro in jih vprašala zakaj za vraga je tak poračun, gledena to, da imamo le tega vsako leto približno 90 € za doplačat. In kaj mi uslužbenka pove?!?!? Da imamo že dve leti prenizko obračunano elektriko in, da zaradi tega je tak poračun. Še najbolj bizarno pa je, da sem imela za mesec oktober račun 0,00 €, ker naj bi preplačala račune. Ve razumete to situacijo?!?!?! Jaz je ne in me prav zanima kako bodo rešili ta problem, kajti 1.744,00 € ni 200 € več ampak cele tri najnižje plače. Pritožili smo se, sedaj pa čakamo še na rešitev. Aja, pa še to! Uslužbenka mi je navedla razlog zakaj poračun ni bil izdelan- naš naslov ni bil naveden in naj bi mi bili odjemno mesto BŠ (to pa pomeni brez številke), posledično nas niso mogli uslužbenci najti, ko so hoteli pregledati števec. To je pa ena velika laž, ker poznam fanta, ki vsake toliko časa pride pogledat števec in, če zares nas ne bi našli, me zanima kako so nas našli, ko so nam ga pred dvema letoma zamenjali ( po 12 letih se predhodni števec zamenja z novim- zakonsko predpisano). [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley21.gif] [sm=smiley5.gif] [sm=smiley5.gif] OMFG!!!!! Tile obračuni so eno navadno sranje in jih je treba dobr pogledat. Pri nas se je to zgodilo pri računu za komunalni prispevek. Sem poslala stanje, da ne bi imeli potem tako velikega poračuna in namesto cca 18 € več, so se "zmotli" oz. "računalnik se je zmotil" za celih 180 €. Sem skor popizdla in seveda reklamirala račun in počakala da so poslali novega. Sicer po 1 mesecu so še vednoimeli rok zapadlosti za 4 tedne nazaj. Kreteni...
|
|
|
|