Hope2 -> RE: novalac AC in polivanje (7.11.2009 13:05:32)
|
Naš ju tudi polival, bruhal imel refluks, ampak ker je lepo pridobival na teži, ker ga ni tako motilo, ni ga peklo.... sem ga jaz dojila še naprej čez dan in ponoči, edino zvečer pred spanjem sem mu dala AR formulo. Moje mleko ni bilo gosto kot AR formula, je pa mnogo bolj zdravo in mnogo boljše za otroka, kot pa AR formula, zato sem vztrajala na dojenju kljub polivanju. Zvečer pa je bila druga zgodba, saj zaradi polivanja, spahovanja..... ni mogel zaspat, je bil precej nemiren, zato sem mu dala takrat novalac AR. Posvetuj se s pediatrinjo, naj ti pove o ukrepih pri refluksu, natopa se jih držite in ji izvajajte in naj ti svetuje katero mleko bo bolje. Eni pravijo da mešanje mleka ni priporočljivo, nekateri pa ga mešajo in je vse ok. Jaz bi definitivno vprašala P. Če pa več ne rabi dosedanjega mleka, potem pa preidi na AR. Aja, če pri podiranju kupčk apolije, je ponavadi to znak, da je preveč pojedla. Pazit moraš tudi da jo po hranjenju preveč ne premetavaš, pazit pri dvigovanju ali premikanju, da ji trebušček ne stisne, pa pri refluksu svetujejo, da je po kupču še nekaj časa v pokončnem položaju, vzglavje dvignjeno....
|
|
|
|