Boleč spolni odnos (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

unamaca -> Boleč spolni odnos (6.11.2009 12:25:13)

Pozdravljene punce!
Od mojega poroda je že minilo dobre tri mesece in me še vedno pri spolnem odnosu boli oz. peče.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]   Sem bila  sicer šivana(zunanji) sam to nebi smel biti razlog, ker se je vse lepo zacelilo!!
Kdaj pa so se stvari pri vas normalizirale?? 

lotkla -> RE: Boleč spolni odnos (6.11.2009 22:43:23)

Jaz sem bila tudi šivana zunaj. Po 7 tednih sva začela s spolnimi odnosi in je bilo vse ok. Če te še kar boli oz. peče, pa vseeno stopi do ginekologa. 

Anonimen -> RE: Boleč spolni odnos (15.11.2009 20:21:46)

hmm.. kako pa je s poljubljanjem in predigro?

spomnim se, ko sem bila z bivšim, da je tud mene bolelo in peklo. pa takrat še nism imela otrok. bil je v predigri problem, ker je je bilo premalo ali nič. čez čas pa sem ugotovila, da me preveč stvari moti na njem in se enostavno nisem več vlažila, ker mi ni dišal oz. mi ni bilo do njega - podzavestno. ko sem si prišla na jasno, kaj sploh hočem, se mi je posvetilo, da nisva za skupaj. čista psihološka finta. ko se je začel trudit in vključeval predigro, mi je postalo pa sploh mimo - niti njegovega poljubljanja nisem več prenašala.
zdaj imam ljubčka, s katerim imava otroka. tri mesece po porodu sva postala ponovno spolno aktivna. ni bilo in še zdaj ni nobenih težav.

seveda ne trdim, da gre pri tebi za isto zadevo. bog ne daj!
samo svojo izkušnjo sem navedla.
in morda bo v razmislek kateri s podobnimi težavami.

Stran: [1]