Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:22:38
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Ulla, pa kje najdeš take? ma to so ble razne gostilniške debate, pod vplivom tega in onga, v stilu jao, enkrt sm bil z eno...in dedci vedno o takih stvareh razglabljajo, sam da eni na bolj drugi pa na manj okusen način ( glih tko kt ženske debatiramo o velikosti oz. še raje o nevelikosti)...men so ble te izjave za posrat, sploh k un tko pove da dol padeš....sam sem pa silno vesela, da nisem bivša od kakega takega dripca to pa ja... Zadnjič pride kolega in ga vprašamo kako nova deklica....iZJAVA: Nisva več skupaj, mater, saj mi je žal...mi ga je tako potegnila, da so mi šle rjuhe v rit . Če to ni domišljija.
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:25:37
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 sam sem pa silno vesela, da nisem bivša od kakega takega dripca to pa ja... ka pa veš.... edino, če si se s prvim je...čem poročila.... vem vem mam z bivšimi fajne odnose in tud način kako govorijo o ostalih bivših, dost pove uška a pol le ne poznam sam jst take čudake
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:27:45
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Ulla, pa kje najdeš take? ma to so ble razne gostilniške debate, pod vplivom tega in onga, v stilu jao, enkrt sm bil z eno...in dedci vedno o takih stvareh razglabljajo, sam da eni na bolj drugi pa na manj okusen način ( glih tko kt ženske debatiramo o velikosti oz. še raje o nevelikosti)...men so ble te izjave za posrat, sploh k un tko pove da dol padeš....sam sem pa silno vesela, da nisem bivša od kakega takega dripca to pa ja... Zadnjič pride kolega in ga vprašamo kako nova deklica....iZJAVA: Nisva več skupaj, mater, saj mi je žal...mi ga je tako potegnila, da so mi šle rjuhe v rit . Če to ni domišljija. dejte no nehat, k bom s stola padla
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:38:33
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 sam sem pa silno vesela, da nisem bivša od kakega takega dripca to pa ja... ka pa veš.... edino, če si se s prvim je...čem poročila.... vem vem mam z bivšimi fajne odnose in tud način kako govorijo o ostalih bivših, dost pove uška a pol le ne poznam sam jst take čudake ma, ne, ti pravim, da me je ta "čisto ob besede" spravu. In to mene Samo res, imam dva starejša brata in večinoma sem v moški družbi (dva sodelavca v pisarni) in trdim, da smo ženske nula, kar se tiče opravljanja, natolcevanja, spletkarjenja...
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:40:51
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Samo res, imam dva starejša brata in večinoma sem v moški družbi (dva sodelavca v pisarni) in trdim, da smo ženske nula, kar se tiče opravljanja, natolcevanja, spletkarjenja... itak, to še jest vem
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:42:24
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Samo res, imam dva starejša brata in večinoma sem v moški družbi (dva sodelavca v pisarni) in trdim, da smo ženske nula, kar se tiče opravljanja, natolcevanja, spletkarjenja... itak, to še jest vem jaz pa ne vem kaj delaš tle? A nimaš danes?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2009 9:42:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:42:59
|
|
|
|
Ulla80
|
ma sej zato me pa čudi, k pravjo ene, da niso nkol nič tage slišale in da ne poznajo takih tipov, zdej sam še fali da kalbo uleti in čist ven pade, kako posploševanje je to in da on že ne in prjatlji k jih pozna, tud ne in da vsi k jih on pozna imajo zelo spoštljiv odnos do žensk in pol bojo še vse prletele sem kimat ja kalbo, sej vemo da ti nisi tak.....
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:46:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Samo res, imam dva starejša brata in večinoma sem v moški družbi (dva sodelavca v pisarni) in trdim, da smo ženske nula, kar se tiče opravljanja, natolcevanja, spletkarjenja... itak, to še jest vem jaz pa ne vem kaj delaš tle? A nimaš danes? ja dons morm poklicat če grem a ne grem. po 12. uri
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:47:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ma sej zato me pa čudi, k pravjo ene, da niso nkol nič tage slišale in da ne poznajo takih tipov, zdej sam še fali da kalbo uleti in čist ven pade, kako posploševanje je to in da on že ne in prjatlji k jih pozna, tud ne in da vsi k jih on pozna imajo zelo spoštljiv odnos do žensk in pol bojo še vse prletele sem kimat ja kalbo, sej vemo da ti nisi tak..... ha ha ha za crknt
|
|
RE: Končno nekaj pametnega o vagini 9.11.2009 9:47:57
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ma sej zato me pa čudi, k pravjo ene, da niso nkol nič tage slišale in da ne poznajo takih tipov, zdej sam še fali da kalbo uleti in čist ven pade, kako posploševanje je to in da on že ne in prjatlji k jih pozna, tud ne in da vsi k jih on pozna imajo zelo spoštljiv odnos do žensk in pol bojo še vse prletele sem kimat ja kalbo, sej vemo da ti nisi tak..... Saj sem izrecno zapisala dva brata + dva sodelavca , nobenega posploševanja. Da ne bo kakšne hiperventilacije tle.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?