Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
virusne bradavice na neobičajnem mestu 6.11.2009 9:45:00
|
|
|
|
ksenjak
|
Včeraj sem hči peljala k P, saj se ji je med ritnicama in po spolovilu kar naprej nekaj dogajalo (začelo se je, ko smo dali stran plenice). Najprej je bilo vse rdeče, potem so ratali nekakšni mozoljčki, no in na koncu virusne bradavice. S temi sem sicer že bila seznanjena pri sinu, ki jih je dobil po celem sprednjem trupu, a na takem mestu si pa res nisem predstavljala, da se tudi pojavijo. Zdaj pa me zanima, če ima katera izkušnje s temi bradavicami na tem mestu. Strah me je namreč, kako bo dermatolog to zdravil. Pri sinu so probali par bradavic zažgati a ga je zelo peklo. Kaj bo potem šele pri hčeri, ki jih ima na zelo občutljivem mestu? Ali res ni nobenega drugega načina zdravljenja le teh. Vsake izkušnje nbodo dobrodošle. Hvala in lp
|
|
|
|
RE: virusne bradavice na neobičajnem mestu 6.11.2009 15:59:13
|
|
|
|
aki
|
Mojemu sinu so se bradavice začele pojavljati pri 4 mesecih - zadaj na vratu. Do 9 mesecev je pediatrinja govorila, da ni treba skrbeti, ker bodo same izginile. Potem so se začele hitro širiti na druge dele telesa - na noge, hrbet, pod brado, ... Nekaj se ji je celo zagnojilo - GROZA!! Takrat pa smo morali na hitro k dermatrologu in vse bradavice (bilo jih je okoli 30) zamrzniti s tekočim dušikom. Lahko si predstavljate, kako je bilo... Šli smo ene 4x in od drugega obiska naprej - jok od vrat ambulante... Še zdaj, po enem letu, je jok, samo da gremo k zdravniku in začnemo slačit... Bradavice smo uničili vse in od takrat ni duha ne sluha o njih. Nočem te strašiti, ampak samo povem 'worst case scenario'. Če se bodo začele širit, ukrepajte hitro. Vem, da večini same izginejo, upam da bo tako tudi pri vas.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?