Kuhinja po naročilu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MEGY_Patricija -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 17:50:52)

No punce glede na to da sem opazila da ste si pridno ogledovale moj album in pa mojo kuhinjo ,ki je narejena po naročilu pa me zanima ali vam je ušeč ali ne ,imamo pa pri tem podjetju narejeno tudi otroško sobo za dva otročička, ki pa je tudi zelo lepa pa vam jo dodam v album prihodnjič, ko pridem do digitalca.

sašaš -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 18:21:44)

Če že sprašuješ...:ups: men ni (kaj preveč) všeč - oz. bi (bom) imela čist drugačno varianto...

Lp :muca:

smrka -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 19:12:13)

jaz bi ce ste ze dali dosti dnarcka za kuhno kupila stedilnik z ravno plosco tisto tamoderno. Drgac ni slaba kuhna. Saj nespis tam, ampak pripravljas hrano in je cist ok.

baguSka -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 19:29:36)

Men je pa lušna, ampak bi po mojmu okusu tud bl keramičn štedilnik not pasu.

Lunca1 -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 19:51:56)

Jaz imam tudi plin, ker mi je boljši kot keramika. Če ne bi bilo tega, bi imela pa indukcijo. kuhinja mi je pa čist v redu.

MEGY_Patricija -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 20:22:13)

Rekla bi samo tole ja dali bikeramični štedilnik če ta še nebi bil čisto v redu in še dober ko pa bo ta crknu ga bom pa tudi zamenjala ,če pa sem poštena mi ni čisto nič ušeč ker sem zelo navajena na plin se mi zdi da je vse hitreje kuhano a ga bom morala zamenjati ,ker imam veliko gusate posode z aluminijastim dnom katero tudi prodajam če vam je znana ali pa če bi jo katera rada imela so sedajle akcije čez poletja in si oglejte int.stran www.bionovaskk.si in če vam je ušeč lako pokličete ali mi pišete na privat bo za vas ceneje.
baj baj in hvala za mnenja.

darja72 -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 21:01:34)

No ja, še kar. Mogoče bi bla krovna deska lahko kakšne druge barve(sej dobiš tudi take bolj šekaste), da bi mal razbila tole uniformirano kombinacijo bukev-bela. Pa tudi napa mi ne gre, bi bla mogoče rostrejasta še bolj. Taka kamino varianta, brez omarice. Pa kakšna barvasta ploščica tudi ne bi škodila. Sicer pa, sej jo imaš za kuhanje...čez cajt je tkoaltko treba kaj zamenjat.
lp

mata -> Kuhinja po naročilu (15.6.2005 22:12:20)

Sori, meni je pa bolano, da kaj takega sploh sprašuješ...
lp

Stran: [1]