čuvanje otročkov... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

StBarbara -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 16:55:44)

berem, da vas je veliko, ki dajete svoje :duda: mal u popoldansko varstvo k babicam,...in s tem pridobite malo časa zase.

na vem kaj je z mano narobe, ampak jest nobenmu ne zaupam, razen :love:

:muca:

dejčka2 -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 16:59:43)

Jaz moji mami popolnoma zaupam, saj živimo v isti hiši in je nora na moje 3 punce, pa vzgojo imava tudi isto, moja tašča pa pač imamo srečo, če jo vidimo 2x letno, tako da punce niti ostale nebi pri njej.

frutka_ -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 17:00:06)

Redkokdaj je v varstvu pri babici popoldan.
K babici v vasrtvo gre kadar imava z možem kakšne opravke pri katerih on ravno ne uživa (nakup špecerije, kino! ali pa kakšna zabava).

Sicer ga zaupam svojim in moževim staršem pa morda kakšni prijateljici (če je neizbežno, da moram iti kam).

Anonimen -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 17:12:53)

Jaz čuvam svojega vnučka vsak dan dopoldne,ko je hčerka v službi.
Oziroma smo skupaj cel dan,ker v isti hiši živimo.
Če mi zaupa pa mora ona povedat,najbrž ja drugače mi ga ne bi puščala v varstvo.:duda::love:

eva1 -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 17:45:57)

Jaz bi ga mogoče zaupala moji sestri, drugim pa res ne, no pa valda mojem :love: na prvem mestu!

BARBARA R. -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 17:51:41)

Tudi mene obhajajo čudi občutki.Vendar služba je služba. Zaradi tega sem se odločila za popoldansko delo, da je Kristina le 4 ure v "tujih" rokah.

:muca:

JASNA D -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 17:52:19)

Ne mi zamerit, ampak takšnole nezaupanje, je pa že malo too much. Jaz svoja dva frkolina zaupam najožjim sorodnikom brez problema, pa kakšni prijateljici tudi. Punce, meni se zdi, da ste malo preveč "aklih". Ja ljuba Marija, kaj jih boste same ujčkale kar do njihove poroke? Pa kaj res mislite, da jih drugi ne znajo nahranit, previt in pocartat?!? Jaz bi jih kar večkrat komu "porinila", če bi se le dalo. Se ne spomnim, kdaj sem imela popoldan zase....

Pa še to - v torek grem v Zagreb na koncert in bom odsotna cel popoldan, zvečer, pa tričetrt noči. Otroka bosta vsak pri eni babici - pa kaj! Vsi bodo preživeli, babici bosta nenaspani, otroci pa porihtani...

Bi še lahko klobasla, pa se mi zdi, da itak, tiste občutljive, ne boste "razumele"....

Lp, Jasna

Annny -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 17:56:51)

Ojla,
jasno, da ima večina mamic občutek, da samo one znajo najbolje poskreti za :duda:..saj sem tudi jaz taka.
Ampak moram reči, da mi prov paše, ko tamalo parkrat na teden prevzame kdo drug in greva midva z :love: malo po svoje.
Papa

StBarbara -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 18:22:20)

jasna,
ti si pa res super mamica_vsestranska. No pri meni pa še malo šepa priznam 8)

Skabi -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 18:50:45)

jaz svoji mami popolnoma zaupam. Pa seveda :love:. Ko je bilo nujno, pa so ga pazile moje tete.

Skabi -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 18:52:16)

Jasna D, popolnoma se strinjam s tabo. Se vidi, da sva v istem okolju gor rasli :)

JASNA D -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 19:08:46)

Ja, Skabi - smo same fejst babe tam gor zrasle :)-:)-:)-:)-:)-

By the way - sem se pred 14 dnevi peljala mimo naše bivše lepe hiške, pa me je skoraj kap, kako je vse zanemarjeno..... Sem se skoraj razjokala.

No, lep pozdrav v prelepo podeželsko okolje!

Bivša sosedija

viv_ -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 19:39:27)

Jasna D - jaz se tudi strinjam s tabo.

Pa kako sploh lahko pišete, da otroka zaupate :love:???? Meni je pa to totalno bolano! Moj bi bil užaljen do nezavesti da bi kaj takega napisala - da se sploh ukvarjam z mislijo o (ne)zaupanju otroka lastnemu očetu. Tuki spet pride to ven - otrok je od mame, oče ga pa lahko pazi - mu mama zaupa.

Gina -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 20:24:09)

Jaz vas pa ne razumem, pa če katera zameri ali pa ne. Kako ne zaupate svoji mami? Saj je res, da otrok v glavnem rabi svojo mamo, ampak mama tudi rabi kdaj čas zase, ni ravno zdravo, da se ga oklepa, pa ga ne spusti nikamor. Jaz bi pa dala vse na tem svetu, da bi moji otroci imeli babico! Pa je žal nimajo. Pojma nimate kako je v resnici, če nimaš nikogar na tem svetu, komur bi lahko za eno samo minutko dal otroka (no, razen očka seveda), ve se pa zmišljujete, kako jim ne zaupate. Ne, ne štekam, res ne.:zmeden2:

No, jaz iščem varstvo (za spremembo od vas, ki imate babice, ga moram plačat, če moram npr. k zdravniku ali na roditeljski sestanek za drugega otroka), če je kakšna v naši bližini, ki tole bere, se priporočam.9nebesa

mehurčica -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 20:30:01)

Gina, od kod si?

Davida pazijo moji starši ali sestra(ali vsi skupaj), tašča, zadnjič je ves dan preživel pri Gregorjevi sestrični, teti in stricu in se je prav lepo imel, čeprav jih ne vidi dostikrat-je rekel, da bi šel še:)-. Pa tudi kaki dobri prijateljici bi ga dala-sem dvema glih zadnjič rekla in sta bile takoj za. Onidve še sicer nimata otrok, ampak ena je že pazila tako majhnega, druga bi se pa že znašla. Saj ni kaj. Pokažem ji, kako se previje, kaj mu naj da za jest, kako ga uspavat in je.

Lp

Gina -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 20:33:40)

Mislim, da sem ravno z drugega konca Slo., kot ti. Iz Logatca.:)

mehurčica -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 20:38:24)

Eh, šment. Pa več sreče prihodnjič.:)-

viv_ -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 20:41:00)

Gina - a ti si iz Logatca? Jest sem pa skoz mislila da si iz MB :ups:

Mi mamo tm ful žlahte, pa moj ma pisarno tam...

Gina -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 20:41:32)

Hvala ti vseeno, lepo da si pomislila na to možnost. Zelo si prijazna.:):):)

Gina -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 20:42:00)

A res, Viv? No, svet je pa res majhen.:)-:)-

Skabi -> čuvanje otročkov... (15.6.2005 21:37:44)

Pa se sosedje ful trudijo, veš. Cele dneve z lopato in motiko okrog letajo. Samo manjka tisto, kar je tvoja mama imela - smisel in veselje do rožic.
En kmečki pozdrav nazaj!

Stran: [1]