marjanaR -> velik otroček-carski rez!? (16.6.2005 8:08:45)
|
Nikar se ne sekiraj - ginekologi se pri določanju teže otroka zmotijo kot bi rekel keks.Naša :duda: naj bi imela več kot 700g več kot je dejansko tehtala. Sicer pa je za moje pojme bolj pomemben faktor obseg glavice, vse potem nekako gre. Pa četudi bi imela carski rez, se ne boj, To ni nič tako strašnega. Jaz sem imela popadke cel dan, zadnje 3 ure na minuto, pa so potem ugotovili, da je mala v zadnjem trenutku obrnila glavico (čelna oz. obrazna vstava) in so mi naredili CR. Tega sem se bala najbolj na svetu, pa sploh ni grozno, tako ali tako ne čutiš, potem ne boli, saj si na analgetikih. Kmalu se pa tako poštima.Pa še problemov z uhajanjem urina in takimi zadevami nimaš. Sploh si ne morem predstavljat,da bi zdaj do konca življenja delala keglove vaje. Cicer mi delček filma o porodu manjka, je bil pa ati zato toliko srečnejši, ker je prvi videl in cartal svojo princesko. Sicer pa bodi pozitivno naravnana. Porod je naravna stvar. Če so druge zmogle, boš tudi ti. Sicer pa še noben dojenček ni ostal noter. Ali pač? Srečno!:sloncek:
|
|
|
|