Urska09 -> RE: 10m spi manj, kot 2-letni bratec?... (6.11.2009 10:26:23)
|
Metulj, kar mal sem potolažena, da ni samo pri nas tako. Naša tamala je stara skoraj 9 mesecev in že od 6. meseca ne spimo. Z izjemo 2 ali 3 noči. Spat gre med 8,30-9. Že čez kakšno uro začne stokati, godrnjati,...Pol sledi popravljanje dude, voda, dojenje. In to delamo na 2-3 ure, če imamo srečo. Lahko pa tud na 1 uro. Tok sem že utrujena, da komaj živim [sm=smiley19.gif]. In vsak večer upam, da bo boljš. Najprej smo mislili, da so krivi zobje, potem prehladi in viroze, pa lakota, žeja... ampak zdaj je zdrava, zobje so zunaj, za večerni obrok smo mleko nadomestili z mlečno-žitno kašo, spimo pa še zmeraj ne [sm=smiley13.gif]. Tud jaz ne vem več, kaj naj naredim. Sam tolažim se, da bo slej ko prej minilo. Pa še to mi je v tolažbo, da nas je precej staršev v podobni situaciji. Na portalu med.over.net si v rubriki "Dojenje" preberi članek pd svetovalke za dojenje LLLMojca. Naslov je pa "Sodobni pogledi na spanje otrok" al nekaj podobnega. Mislim, da sem kopijo zasledila tud na tem forumu. Čim več prespanih noči ti želim!
|
|
|
|