endrina -> RE: hojica - da ali ne (14.11.2009 11:37:56)
|
Jaz mojega prvega otroka nikoli nisem dajala v hojico (in tega drugega zagotovo tudi ne!), čeprav sem jo dobila podarjeno od kolegice. Dala sem jo na podstrešje, dokler nisem enega lepega dne takoj po koncu porodniške prišla predčasno domov in kaj zagledam - svojega otroka kako ga šiba v tej hojici pri tašči, ki ga je takrat čuvala. Skoraj sem tja padla. Ko sem ji rekla naj ga not ne daje, ker to zanj ni dobro, da bo shodil sam ko bo pripravljen, je rekla: joj če pa je tak srečen v njej. Za popenit. No in vsakič ko sem jo odvlekla (hojico mislim, da ne bo pomote) na podstrešje, jo je ona privlekla dol, tak da sva bili že skoraj vsakodnevno na bojni nogi. Seveda njej je to super pasalo, ker je pol lahko vse v miru zraven njega naredila, ker če pa je mali plazil po vseh 4, pa je prišel marsikam in tudi našpičil marsikaj. Pa ne bi rekla, če ne bi imela v dnevni, ki se drži jedilnice in kuhinje, prenosno posteljico, ki smo jo uporabljali v nujnih primerih za stajico, če je slučajno mogla skočiti ven po pošto, al pa v klet nadevat drva, al pa kaj takega. Skratka... vsaka se naj sama odloči ali jo bo uporabljala al ne, smo taki in drugačni starši, pa vsak misli le najboljše za svoje dete.
|
|
|
|