Belika -> RE: opažam (5.11.2009 9:07:18)
|
k.atja veš da sva se slab mesec nazaj ravno midva pogovarjala, da moški skoraj vedno ustavijo, ženske pa le redke. Mlajša je manj je verjetnosti da bo ustavila ali pa vsaj zmanjšala hitrost. Pa kaki zelo stari ati tudi kar peljejo. Jaz ustavljam vedno, je pa res, da ko sem začela voziti sem imela največ problemov in dela s tem ustavljanjem, že tako me je bilo strah za volanom, in ko sem zadnji trenutek koga videla sploh nisem vedela kaj storiti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], sem bila čisto namedena, groza ja..... ampak to so bili moji začetki, sedaj obvezno ustavim... ravno pred kakim tednom sem bila z vozičkom na sprehodu, prečkava cesto par metrov višje je bil ležeči policaj, in pridrvi ena ženska, najprej čez policaja, da je spodaj vse podrajsala potem pa še mimo naju, kot da naju ni... Ne vem če imam prav ampak jaz to povezujem s svojo izkušnjo, da so tako trde za volanom, da že za eno križišče vnaprej razmišljajo kako bodo dale v nižjo in ga zvozile, da se enostavno nimajo časa ustavljati, kjer to niso predvidele... Sem pa jezna na take, sploh če ti na eni strani ceste nekdo ustavi, ko prideš pa do polovice pa mimo tebe v naselju nekdo na polno prileti....
|
|
|
|