|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PG lističi
16.6.2005 7:35:54   
gaja17

Tega pa nisem vedla,samsedaj sem jih že tako naročila!! Za naslednji mesec pa jih bom naročila po internetu,ampakševedno upam, da mi jih ne bo potrebno in bom končno že enkrat :nosecka:,ker mi to čakanje iz meseca v mesec že pošteno razjeda moje živčke!!!!!!!!!
Kako pa tebi kaže?

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   PG lističi
16.6.2005 7:51:03   
emaa
gaja ne uporabljam teh testov, ker naj ne bi imela O, drugače pa bi moja M mogla pridet prejšnji četrtek, pa je ni bilo, jutri delam test. Kakih posebni občutkov ni, vsake tolk časa me mal špikne okol popka, mal bol zaspana sem, ampak to je lahko tud psiha. Bomo vidl

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   PG lističi
16.6.2005 7:52:47   
bebi
Jutrčka :zaspan:

Mijavček ni bit tok huda :). Si že nekaj časa več ne merim T, ker sem potem preveč obremenjena; a bova zadela O, a je bla to res O, a bom zdej :nosecka:, ...

Sam tko me je zanimal, ker je beseda že o tem nanesla.

Bom pa elektronski termometer prihranila za poznejše čase; za merjenje T :duda:, ko bo buban. :)

:rozica:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   PG lističi
16.6.2005 7:54:20   
bebi
emamair!

:miska: :rozica: :miska: :rozica: :miska: :rozica: za :modri: :roza:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   PG lističi
16.6.2005 7:57:40   
gaja17

Držim pesti!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   PG lističi
16.6.2005 10:04:48   
dolenjka

Oj,

Gaja17 hvala za odgovor! Kako se jim pa reče?
No, cena je pa res mal huda! 900 SIT za komad? To pol pomen, da lahko na mesec vsaj 5 jurjev zmečeš!!
Verjetn jih bom jaz tudi naročila prek neta! Koliko pa imate kaj izkušenj s tem? Je naročanje varno (št kartice in te stvari...)?

Lp

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   PG lističi
16.6.2005 10:24:51   
emaa
Anitka jih naroča, pa še ni mela problemov

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   PG lističi
16.6.2005 10:29:20   
dolenjka

Ma sej verjamem, ampak zadnje čase se dogaja vse živo, pa ne bi bila glih vesela, če bi si kdo na mojo kartico kaj lepega kupil, jaz pa debelo :ups: in račun plačala ;)!

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   PG lističi
16.6.2005 12:01:51   
Mijavček
Oj bebi,

sej nisem bla huda, sam mogoče je res tko izpadl. Sori.
A če rečem da mam obupen PMS se mi oprosti, če sem mal tečna?
Lp M:muca:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   PG lističi
16.6.2005 12:16:51   
bebi
O Mijavček, pa si le prišla na dan :) Jst sm bla včeraj tud kar mal tečna, še bolj zaskrblujoče je, da to ni bil PMS. :) Sorči! :rozica: Držim :miska: :miska: :miska:, da to pri tebi niso bili znaki za PMS, ampak za :modri: :roza:.

:metulj:

(odgovor članu gaja17)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.