Čebel@ -> RE: ceplenje proti novi gripi (9.11.2009 15:13:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no mene je včeraj tale TV klub popolnoma prepričal da se ne bomo cepili......mi je pa dobesedno ogabno da se 2 doktorja med sabo prekarjata o istem predavanju kjer naj bi jim rekli da se informacij ne sme širit v javnost......mislim,prav zavajajo nas in nam ne govorijo resnice......jaz imam 9 mesecevf staro hčero in me je res groza da bi se ji kaj zgdilo,ampak ne bom ne cepila ker me je bolj kot gripe strah cepiva ki je premalo preiskušen to mi je ful zanimivo, da verjameš unemu, ki je to reku, ne drugemu. kje pa piše, da ima ta prov? kje piše, da noče bit smo javnosti všečen? je pa pač bolj blizu javnemu mnenju (ne se cepit!) zato je tudi bolj privlačno za javnost. eh, jest sm že 200x rekla da se ne bom več mešala v to. če se keri da, v včerjašnjem nedelu je tut dokaj ok člank, napisu ga je pa alojz ihan. ker sem laik na tem področju in ne poznam ne enega ne drugega dr.,pač začnem dvomit v podatke ko se začnejo razni stavki :"ne bom komentiral"........sem bila danes pri p,in sta se sestra in zdravnica(ne naša) pogovarjali okoli te gripe in ne ena ne druga ni bila prepričana koliko je starostna omejitev otrok(ena je trdila 9 let,druga pa 18).......če oni ne vejo,kako bomo potem mi,ki jim kao zaupamo???
|
|
|
|