Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce lep voziček ste nabavle. Opažam pa, da nima ročne zavore, ki je pri meni pogoj za nabavo vozička. Tisti gumbek na držalu je verjetno za nastavljat položaj držala ?
Jaz bi pa vprašala, zakaj je tisti gumbek na sredini ročaja? Se s tem zgornji del ročaja nekoliko nagne proti tlom? Kot imajo ponavadi vozički na obeh straneh gumbke?
Joj mene zdaj ni doma, da bi pogledala zakaj so ti gumbi.
Naročila sem ga preko spletne strani, ki je dana čisto na začetku teme. Stane 395 EUR. Ogledaš pa si ga lahko samo v Mariboru, tam imajo poslovalnico. Lahko ti pa pridejo tudi na dom predstaviti. Stane (menda) 20 EUR in če se zanj odločiš ti to potem odštejejo.
gupika hvala ... Ja, ta gumb sem mislila - na ročaju na sredini ... Ker mi zgleda, da se zgornji del ročaja premika samo "noter in ven", ne pa še pod kotom proti tlom (kot imajo nekateri vozeki). Ampak to mi ni tako moteče. Bi rada videla ta voziček, pa je bil g. malce neresen nazadnje; sva se zmenila in ni prišel, ni poklical nazaj, kot je rekel... Bom drugič poskusila, saj sem iz mb; upam, da bo imel več časa Zelo mi je všeč zelen ... Zgleda prav STRUPENO :)
Če odkriješ še kak +, napiši, da nas ogreješ še bolj pa tudi, če odkriješ kak - bomo veseli poštenosti
Jooooj, Kiya in Gupika ... Nehajta me rajcat, ker me že tako srbi ta voziček ... Ampak še vedno gledam ebay, bolho, če bi kje dobila podoben celotni set (rabljeni) ugodneje. Imam še nekaj mesecev časa, tako da ne hitim... Sem pa zaljubljena v tega zelenkota strupenkota Ampak vseeno hočem, da še rajcata, če odkrijeta kak nov + in tudi kake nove slikice za rajcanje bi bile super ... hjoj, sem tečna Pozdravček.
Pa še kako sem potrebna - slike sem stokrat že gledala ... Punce, kako pa deluje dvigovanje in spuščanje naslonjala pri športnem delu? Sem si ogledala nekje nek video, ampak me zanima vaša vizija tega - je komplicirano? Se navadiš? Dela se namreč z nekimi trakovi, a ne? Pa še kakšno slikico zloženega prosim Tako kot je Zivepo rekla, Bridget je potrebna ... vozeka
Aja šele zdaj vidim to vprašanje. Pri športnem delu ni nobenih vrvic, ampak stisneš samo neko ročko pri vrhu športnega dela. Skratka čisto enostavno. Športni del je lahko obrnjen v obe smeri in je tudi čisto enostavno prestavljati.
Uuu, me veseli, da sta se srečni lastnici tega mega vozila spet oglasili.
Gupika, hvala za info o naslonjalu. Zdaj sem se spomnila, da sem malce zamešala z vozičkom baby boom. A baby boom ni več naprodaj, tako mi je rekel g., ki dela v Mb s temi vozički.
Kiya, torej vi2 spravita sestavljen voziček v punta noter? Celega, nezloženega? To pa je mega!