hujšanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> hujšanje (15.6.2005 13:19:26)

jz sem zdej v 10t, včeri sem se tehtala in ugotovila, da sem shujšala za 2 kg?! Res, da imam zaradi slabosti tudi slab apetit, ampak vseeno?! Bruhala pa še nisem.

Tiamo -> hujšanje (15.6.2005 13:26:41)

Jaz sem za 2 kg shujšala v 5 ali 6 mesecu, pa ni nič narobe. Sem jih kmalu nazaj dobila.

Ti pa si itak šele na začetku, in veliko punc je že pisalo da je na začetku shujšalo.

Nekatere se tudi preveč zredijo in jim G predpiše dieto, da shujšajo.

Še prehitro bodo šle kile gor :sloncek::sloncek::sloncek:

LP Tia74

ajis -> hujšanje (15.6.2005 13:48:32)

Živ,
brez skrbi, ni panike. Glavno, da imaš vnos zdrave hrane-pretežno.Nadoknadila boš že še.
Upa, da te slabosti kmalu munejo, mene so zapustile po večoni nekje v 13 tednu.
Vse naj, Sija:nosecka:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.6.2005 13:53:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mayflower -> hujšanje (15.6.2005 17:48:55)

Jst sem v 12.tednu:nosecka: in sem od začetka tudi shujšala za približno 2 kg. Pa nonstop jem. Ne vem zakaj me pobira (se vidi, da sem shujšala v noge). Ma buši pa že tko rase, da bo treba nujno v šoping:)-:)-:)-
SEm tudi G povprašala o hujšanju, pa je rekla, da je to normalno in da se mi bo prav hitro obrnlo;):)-.

Teni_ -> hujšanje (15.6.2005 19:50:31)

Jaz sem na začetku šla 3 kg dol, ampak sem jih zdaj nazaj dobila. Brez skrbi.

LP,
Mojca:nosecka:

wawa -> hujšanje (16.6.2005 8:14:13)

Ma ja ne sikiraj se, meni kile stojijo že od 12 tedna pri meru ne gor pa ne dol...

Sem prašala G pa je rekel naj se nič ne bojim, da kri je vredu in da otrok bo ob pravi prehrani že dobil kar bo rabil......tako da NO PANIC....uživej!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]