|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodna aerobika za nosečnice, DIF
15.6.2005 13:07:29   
klavdija&peska
nekaj časa nazaj sem prebirala, da se na DIFu srečujete ob petkih. :zmeden:
še vedno drži? :zmeden: ob kateri uri pa? :zmeden:
kaj moram pa sabo prinest? :zmeden:
razen kopalk, brisače in običajo še kaj? :zmeden:

in mimogrede, ta vikend sem odkrila plavanje in moja hrbtenica je končno spet dokaj uredu. prej je bilo pa že nevzdržno. :bravo: :bravo: :bravo:
odkrila pa sem tudi z vašo pomočjo tampone namenjene prav namakanju v bazenih in tako naprej in super deluje, pa se cvikam ne kje bom kaj staknila. Torej Senta, povoskani, pakirani po 4 prav posebej za to. V lekarnah niso imeli pojma kaj iščem zato pa je imel najboljši sosed celo zalogo na polici. :bravo: :bravo:

uzivajte v nosečnosti 9nebesa in se vidimo v petek, če mi poveste kdaj :)

mi2:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.6.2005 14:05:56   
pat
si me pa ravno prehitela.tud sama sem hotla vprašat, kak je s tem plavanjem, :morje: se mi namreč že tak lušta da je joj...

pa tud tampone sm iskala, jih v dm nism našla. torej praviš, da so tile od sente ok? a piše kej ekstra na škatlci..
js sem od G dobla še svečke, ki bi jih naj uporabljala po plavanju in naj bi zazihrale, da ne bo nč narobe...

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2005 19:47:18   
Kety
Plavanja na dif-u poleti ni, ker so poletne pocitnice (tako kot na vseh faksih).

Lahko pa vseeno preveris na GSM: 041/825 251 = Backovic Andreja.

LP Kety

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?