Moja psička ima tri majne mladičke sicer so stari šele 3 dni tako da so za odajo še premajhni.Ampak vseeno če koga zanima in bi imel kakšnega kužka majne rasti in mešačka naj prosim sporoči na moj mail: polona.remskar@gmail.com
K sem to napisala se počutm k da bi reklamo na top shopu delala:)- :kuza: aja sem pa iz okolice Lj.
Anonimen -> kužki (15.6.2005 13:16:02)
Jaz sicer ne bi imela še enega kužka. Ampak predlagam, da jih poslikaš oz. za začetek mamico, da se bodo mogoče interesenti lažje odločili.
Skorpija -> kužki (15.6.2005 13:20:31)
Oh Polona, midva bi takoj mela enga mejhnga mešančka, tudi vrt mava, samo kaj ko naju nič ni doma, pa bi bil bogi kuža sam... Si mi pa take skomine nardila! Upam, da boš najdla fajn lastnike za male kepice!
metuljček -> kužki (15.6.2005 14:12:07)
Splišni si mi dala idejo zato sem psičko dala v moj album tako da si jo lahko vsi ogledajo za kužke bo treba pa še mal počakat ker so še premajhni še par dni in bom tudi nji slikala. Eden je podoben mamici druga dva pa sta bela z črnimi pikicami in sta kratkodlaka.
Simonika -> kužki (15.6.2005 16:00:19)
Ojla,
tudi mi (nasa labradorka Biba) smo pred enim tednom dobili mladicke. In to celo 11 malih crnih kepic! Ker se Biba ni drzala mojih navodil o vzdrznosti:hudicek:, tudi nasi mladicki niso cistokrvni. Moj e-mail: sciglaric@hotmail.com Slikice bom pa tudi jaz dala v album.
Lep pozdrav, Simona :kuza:
Anonimen -> kužki (15.6.2005 21:12:29)
Kako je hecna tale vaša Pika, tako hecno fletna. To bodo fletni kužki. Jooooj, kako jih imam jaz rada, tele živalice male.