endrina -> RE: UZ ploda pokazal poln mehur urina in zaostal urin v ledvički (4.11.2009 19:32:55)
|
Eva1 hvala za tvoj odgovor. Pojma nimam kaj je pri nas. G mi ni hotel nič kaj povedat, le to, da je ugotovil zastoj urina v ledvički in da ima otrok pol mehur urina. Meritev ni opravil nobenih, vsaj zdelo se mi ni, da bi kaj meril. V ponedeljek imam pri njem spet pregled. Bom ga takrat opozorila na to, da naj še 1x preveri ledvičko in sečni mehur. Eva1 na kaj naj bom pri tem pozorna. Kaj bi naj vse zmeril, da bom vedela dalje. Končno sem dobila našega družinskega pediatra. Ta mi je rekel da se naj ne sekiram preveč, da to niso redki primeri in da se te reči bolje vidijo po porodu, da ga naj takoj pokličem ko rodim in bo prišel v bolnico naredit UZ ledvičk in vsega potrebnega. O vsem nadaljnjem pa se bomo pogovarjali glede na to kaj bo takrat ugotovil. No moram povedat, da sem danes precej raztresena zaradi teh podatkov. Ful se sekiram in mi je grozno hudo. Ma že parkrat sem se prav razjokala in samo upam, da tega kar je videl G danes na UZ več v ponedeljek ne bo tam.
|
|
|
|