Taj -> Gosta hrana - vprašanje?! (15.6.2005 22:48:57)
|
oj, moj skromni predlog:ustavi konjičke!Je še čist prezgodaj, da bi razmišljala o tem, časi pa so se precej spremenili od tistih davnih časov...Pred porodom se je tudi meni zdelo, da s tem dojenjem pretiravajo, sedaj ko sem sama na tem in ko se prebrala še pa še o tem, pa sem prepričana, da je dobro čim dlje (beri: do 6 meseca) počakati z uvajanjem, če :duda: raste in se lepo razvija. Naš srček je star 6 mesece, ima malo čez 9 kg in 70 cm in sva začela po nasvetu naše pediatrinje šele pred kratkim dodajati sadje in zelenjavo. Prav nič mu ni doslej manjkalo, raste kot utrgan, poln je energije:sloncek: in elana,ponoči lepo spi, telovadi kot nor:kuza:, zakaj bi torej po nepotrebnem obremenjevala njegova prebavila in ledvička?!Zadnje raziskave ameriških pediatrov, ki so še čisto sveže potrjujejo tezo, da naj se dodaja po 6 mesecev, nič prej.Materino mleko vsebuje čisto vse, kar naši pikci pokci potrebujejo. To je moje mnenje, vsaka mamica pa naj se odloča sama. Vso srečo in pozdravčki vsem:rozica:
|
|
|
|