kalbo -> RE: "Kakšen fantastičen dan..." (5.11.2009 14:20:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Podpisal je, da se bo končno rešilo tole mejo, ki je bila toliko let eno navadno politično mašilo. Prva res dobra stvar, ki jo je naredil v zadnjem času. Jelinčič mora seveda zganjat cirkus okol tega, ker so mu to pike. Sej če Jeleta vprašate kaj bi pa on naredil ne zna odgovort. Meje na Mirni ne bo, to je dejstvo. Janša pa itak pove skoraj do pike enako, sam par besed obrne. Bi blo že smešno, če bi opozicija ploskala čemurkoli, pol nebi bla opozicija. Sam ko se povezuje s tem podpihovalcem Jelinčičem, hodi po precej tankem ledu, se mi zdi. Si me duboko razočarao. Sej bi rekla da si komunajzer pa bi mi zameril, tko da ne bom... Komunajzer nisem, ker komunajzerji obstajajo le še na Kitajskem in v Severni Koreji. Pravih Komunajzerjev pa pri nas niti ni bilo, ker res pravega komunizma v naših krajih niti od blizu nismo videli, tu je bil en približek nečesa, čemur bi se lahko reklo komunizem, zato pomilujem ljudi, ki levo usmerjene imenujejo za komunajzerje. Prav tako preziram ljudi, ki desno usmerjenim pravijo "tabeli". Toliko o tem. Janša mora bit tu proti, mu ni druge, samo on to vsaj zapakira v en gledljiv paket. Jelinčiča bi pa jest osebno kazensko preganjal za tale podpihovanja in natolcevanja. Če sporazum o meji rata, on zgubi snov za lapanje. O moji politični usmeritvi pa tole: Trenutno sem mafijsko usmerjen in bi najraje videl na prestolu Jankoviča, da mal spuca to golazen, levo in desno, nebi škodilo.
|
|
|
|