|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj G v leonišču - kateri?
4.11.2009 13:52:24   
Anonimen
Živjo, bom za to vpr. odprla novo temo ...
Dr. reš mi je dal napotnico za HSC in laparoskopijo (ne pa za pregl. preh. jajcevodov). Rekli so mi, da moram v Leonišče. Jutri moram poklicati. Niso mi znali pov. za čakalno vrsto, ker je menda odvisno od G, ki pa jih ne poznam. Meni se sicer gre, da je to čim prej za mano, zato mislim, da je najbolje, da izberem G, ki bo najprej prost, kaj mislite? Ali je kakšno "pozorilo" v smislu odsvetovanja al pa karkoli?
Če pa mi vendarle da 2 ali 3 na izbiro, ki imajo enako dolgo čak.vrsto, pa bi rada slišala kako ime, da se bom znala odločit.
Mi je rekla, da morajo oni najprej delat UZ in pregled, torej napotnica od dr.reša ne pomeni kar, da bom dobila darum, kar sem mislila. Zato se bo še toliko bolj zavleklo, preen grem na UZ in bi rada čim prej.
Za vse nasvete hvala vnaprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naj G v leonišču - kateri?
4.11.2009 13:56:38   
somic
meni so predlagali za ta poseg dr. ribič. res sem vesela, da sem se odločila za njo. sicer mi posega še ni delala, mi ga pa bo po porodu.

meni so tudi rekli, da se pri njej čaka, samo ti povem, da se je splačalo. sicer sem pa čakala na prvi obisk pri njej mesec in pol.

je pa tako, da ti naredi uz , da sploh vidi kakšno stanje je, potem pa se bosta zmenili za naprej. je pa mene opozorila, da naj imam napotnico za daljše obdobje, ker boš morala potem kar nekajkrat do nje, pa da ne boš ravno za vsako hodila po novo napotnico.

srečno!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2009 14:08:44   
Urshy78
jaz ti priporočam dr. Tomaževiča. res je, da so čakalne dobe pri njemu dolge, vendar je res dober zdravnik.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 15:18:35   
Alex01
Jaz sem imela pred 8 leti dr.Drobniča in sem bila zelo zadovoljna z njim. Same pohvale!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2009 21:33:28   
ZvezdicaZaspanka
dr Požlep ali dr Drobnič

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2009 23:47:19   
srcolinka
Vse kar so že napisale samo še potrjujem: dr. Požlep, dr. Drobnič, prof. Tomaževič, h kateremukoli boš šla, se bodo potrudil maksimalno. Vseeno vsa vprašanja, ki se ti porajajo v glavi, jih imej že pripravljena, ne boj se vprašat karkoli, so ful vredu.

Srečno

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2009 13:13:29   
tecnobica
Ne vem zakaj bi čakala. Vsi dr. v leonišku so strokovnjaki. Jaz sem se prijavila na posvet, in dobila datum čez en teden. Dobila sem dr. Šalamun.

(odgovor članu srcolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2010 10:30:53   
jona klara
priporočam dr. Tomaževič, je hud strokovnjak in tudi predcednik komisije za umetno oploditev.....starejši z mnogo izkušnjami,znanji, je tudi profesor na medicinskem faksuuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?