Nacini poroda v celjski porodnisnici (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bonna -> Nacini poroda v celjski porodnisnici (15.6.2005 11:49:00)

Ali katera mogoce ve, na kaksne vse nacine (zoga, stoje, cepe) je mogoce roditi v celjski porodnisnici?

chips -> Nacini poroda v celjski porodnisnici (15.6.2005 11:58:50)

Na www.mama.si ti na levi strani piše porodnišnice ,izberi tisto ki želiš in ti vse piše podrobno kaj vse dovolijo in nedvolijo in kaj vse delajo tam.Tudi jaz bom šla rodit v Celjsko ker sem iz Žalca in mi je najbližje.

mia-1 -> Nacini poroda v celjski porodnisnici (15.6.2005 12:17:46)

Men se zdi da kej posebej ne mores eksperimentirati.Majo sicer zoge ampak te uporabljajo ce se plod ne spusti dost dol-mal hopsas gor da gre hitreje.Pa tud ripstole majo.Drugase pa rojevajo v Celju pol sede-najprej lezis ko pa se zacne zares te pa mal dvignejo.Nisem opazila da bi katera kej posebej komplicirala-takrat nimas casa.

bonna -> Nacini poroda v celjski porodnisnici (15.6.2005 12:18:14)

Hvala chips. Grem takoj pogledat...

Seven* -> Nacini poroda v celjski porodnisnici (15.6.2005 23:44:43)

Mia, mogoce se ti zdi cudno.. Ampak to kar si napisala je za nas, ki smo ze rodile (MB) luksuz.. Zoge, polsedeci polozaj, ribstol... Zaradi tega grem tokrat najbrz rodit v CE.

mia-1 -> Nacini poroda v celjski porodnisnici (16.6.2005 19:17:02)

Hoj Seven jest sam povem kaj sem vidla medtem ko sem tam cakala na porod.Resda sem bila tist vecer sama v porodni(30.4-so bli vsi na kresovanju?!)in so me dali v nadstandardno.Tam notri je ful lepo kot bi bil doma v dnevni-tak lep bel usnjen kavc(za mozeka), pa lucke in muzka.Baje so pa med prvomajskimi prazniki vse prenovili-vsaj tako so rekli ko sem bla tam.

Stran: [1]