Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 9:48:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Kaj pa če napišemo drugače: Ko nehaš dojit, se začneš redit. A bo zdaj bolj pravilno in manjši nateg? To je pa sveta resnica. ...ki mi da mislit, kaj šele bo, ko NEHAM dojit!?
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 10:07:48
|
|
|
|
alda
|
glede na to da sem sina dojila skoraj do dopolnjenega 3.leta bi se morala po tej teoriji zdaj že stačit v cunje kake anoreksične manekenke, ne pa da še zdaj ko ima sine 5let, še vedno "uspešno" utaplam višek 9kg od 12,ki sem jih pridelala v nosečnosti No vsaj 3kg lahk pripišem mojim oblinah, ki so največ pridobile na teži med in po nosečnosti ...iz št.75 koš. A sem sedaj 85 koš.B.....konkurenca Pameli ...
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 10:09:41
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Glej nekatere shujšajo nekatere pa ne. Ni noben nateg Potem bi jaz rekla da je nateg ko pravijo da če boš samo ležal,nič delal,jedel sladkarije da se boš zredil -ja zame je to tudi nateg,ker pri meni to ne pali Do tukej sem prišla, potem pa nehala brat...ker se s temle popolnoma strinjam. Meni so šle kile kar lepo dol, potem ko sem pa nehala dojit, sem se pa začela spet nazaj redit... Poznam pa tudi nekja takšnih, ki jim z dojenjem ni šlo nič dol... Različni smo si. Glih tako kot je z sekiranjem: jst, ko se sekiram, skos nekej grziljam in jem in se zarad tega zredim. Enim pa se pač ob stresu ustavi apetit in ne morejo nič spravit vase in posledično tut shujšajo, ane...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 10:15:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 10:20:26
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Ja, meni je čisto logično, ker se po podoju svinjsko lačna Jaz sem tudi bila non stop lačna, žrla sem do onemoglosti, skoz in skoz in skoz ... pa so kile kar dol letele. Jaz pa nič lačna, jedla normalno, zdravo, veliko tekla - dol je šlo en klinc oz. še manj . Ko sem nehala dojiti, je pa šlo nazaj na moje normalne kile.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 10:33:49
|
|
|
|
piko12
|
Jaz tud nisem imela sreče, da bi klub dojenju in sekiranju zaradi nedojenja shujšala. je pa pri meni res nekaj drugega- zredila sem se, ko sem šla nazaj v službo, ker je bilo konec vozičkanja, zdaj pa sedim. Pa v drugo se še bolj redim, ker nimam več vsega časa samo zase in se ne morem skoz sprehajat, kot v prvi nosečnosti.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 11:21:52
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce... Dam roko v ogenj. Trebuh imam večji kot takrat ko sem iz porodnišnice prišla. Pa sem ravno tako na dieti brek KM, kjer itak odpadejo vse sladkarije, ker je mleko povsod
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 11:23:54
|
|
|
|
uškinamama
|
v enem mesecu po porodu bila na ta pravih kilah , po mojem zaradi nespanja - ne zaradi dojenja. Zdaj pa spim
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 11:26:02
|
|
|
|
Raho
|
Dojim že pet let... ...in sem še vedno debela . Pred prvo nosečnostjo pa sem imela 56 kg.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 11:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa jem ko prase, pa kile kr letijo dol. Če pa kak dan manj pojem, se pa prec na mleku pozna, tako da mi dojenje res ustreza. Kaj bo pa pol ko neham dojit, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 12:17:20
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce... Dam roko v ogenj. Trebuh imam večji kot takrat ko sem iz porodnišnice prišla. Pa sem ravno tako na dieti brek KM, kjer itak odpadejo vse sladkarije, ker je mleko povsod Enako. Tudi sama malo sumim ščitnico - kje pa se to lahko testira...? Ker je čudno, ne ležim samo doma, dokaj 'pravilno' jem, telovadim, ampak .... kg pa gor....?!? Je pa res, da sem živčna, stres je del mojega vsakdana.... Eh....
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 12:27:08
|
|
|
|
srki
|
Po mojem kar k splošnemu zdravniku, če te bo resno jemal in te bo potem on naprej usmeril, mislim pa, da je bila ena moja kolegica najprej pri splošnem, pol jo je na naprej poslal.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 13:22:49
|
|
|
|
cvetka.marjetka
|
Jaz sem tud med tistimi, ki so z dojenjem (če je tokarkoli pripomoglo...???) shujšala na staro težo, z začetkom uvajanja GH sem se začela redit in na koncu presegla porodno težo... No, shujšala 8kg (s pomočjo ločevalne diete), nato zopet zanosila, se zredila 14kg, po porodu "zbolela" (začele so se težave z žolčnimi kamni in dieta) pa seveda zravn še dojenje in sem na skoraj -30kg (8 mes. po porodu), in imam manj kil kakor pred prvo zanositvijo (pa da ne bo katera mislila, da so me same kosti in koža ). Sedaj se moram le paziti, da se zopet ne poredim kakor en mali pujsek, ko bomo z dojenejm zaključili.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 14:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce... Še ena taka, ki je pri dojenju pridobila še dodatne 4 kile. Pa že med je šlo gor malo manj kot 30 kil. Recepta ni. Sama sem shujšala, ko sem nehala dojit, največ pa ko sem začela spet delat. V 1 mesecu 4 kile, brez truda. Ostanek trebuha pa imam še vedno 17 mesecev po porodu, sicer ne tolk , nekaj je pa še ostalo.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 14:18:17
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Recepta ni. Sama sem shujšala, ko sem nehala dojit, Torej zame še obstaja upanje
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 15:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce... mi je žal zate, pri meni pa garantirano deluje!! Res je da sem že prej imela dosti kg, ampka vseeno... Zanosila z 79kg, rodila z 90kg, zdaj imam 70kg in sem dobra 2 meseca po porodu Pa nisem nič zasekirana, ponoči spimo, tako da tudi pretirano utrujena nisem, je pa res da se marsičemu izogibam zaradi krčkov. V naslednji nosečnosti ŽEREM in ne jem!!
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 15:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko In še v tolažbo: čim sem začela z uvajanjem GH pri otrocih, sem se začela uspešno nazaj rediti, in manj ko sem dojila, bolj sem se redila ... ko sem z dojenjem prenehala, sem pa itak postala pravi gujdek (tale smajli je moj ), tale pa verjetno tvoj . Ne sekiraj se. eto tega je mene strah
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 15:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Ja, meni je čisto logično, ker se po podoju svinjsko lačna Jaz sem tudi bila non stop lačna, žrla sem do onemoglosti, skoz in skoz in skoz ... pa so kile kar dol letele. jaz isto Je pa res da ne jem sladkarij, ker ne upam (čokolade sploh ne) in pijem samo navadno vodo in kak čaj za dojenje. Po moje se že to ful pozna.
|
|
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 4.11.2009 17:11:19
|
|
|
|
Ulla80
|
mah, to da hujšaš ko dojiš je tko....telo za dojenje porabi dodatnih 700kalorij....oz. pač naj bi jih porablo, zdej je pa odvisno od organizma...en organizem jih bo dejansko porabil, poleg tistih 2000 al kolk že....en organizem bo panično shranjeval ma čisto vse, lohk nardiš kar češ, sam od vode živiš, pa še vodo bo skladiščil....jst dojim pa grem čist lepo dol, nič drastičnega, sam grejo pa kile dol...ob tem da požrem ma čist vse kar vidim sam ene 5 kilc še popedenam, pa sem zmagala sam po koncu dojenja pa khm...bo treba ne glih čist vse požret, pa bo
|
|
RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega 5.11.2009 8:52:14
|
|
|
|
skuštrana
|
TT kolk pa imaš starega otroka? Ker pri meni je tako - 9 mesecev gor, 9 mesecev dol Po prvem porodu sem bila na starih kilah v enem mesecu, ampak čisto na staro sem prišla šele po kakem letu, po drugem porodu sem bila na starih kilah po 3 mesecih,ampak čisto nazaj pa se nisem vrnila, ker sem prej zanosila sedaj pa so minili 4 meseci in gre bolj počasi. Do sedaj ni šlo skoraj nič, zadnja 2 tedna se pa kar drastično sušim Ampak sumim da imam pokvarjeno vago, ker non stop isto kaže, meni pa vse hlače vse bolj dolj visijo Ampak ta koža na trebuhu, buhhh..Bo treba mal telovadbo vključit Hm, nič, grem stare kavbojke probat..Spet
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?