|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: to, da shujšaš, če dojiš je svetovna natega
4.11.2009 9:48:37   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Kaj pa če napišemo drugače:
Ko nehaš dojit, se začneš redit. user posted image user posted image  

A bo zdaj bolj pravilno in manjši nateg?

To je pa sveta resnica.

...ki mi da mislit, kaj šele bo, ko NEHAM dojit!?

user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.11.2009 10:07:48   
alda
user posted image user posted image user posted image glede na to da sem sina dojila skoraj do dopolnjenega 3.leta bi se morala po tej teoriji zdaj že stačit v cunje kake anoreksične manekenke, ne pa da še zdaj ko ima sine 5let, še vedno "uspešno" utaplam višek 9kg od 12,ki sem jih pridelala v nosečnosti user posted image user posted image
No vsaj 3kg lahk pripišem mojim oblinah, ki so največ pridobile na teži med in po nosečnostiuser posted image ...iz št.75 koš. A sem sedaj 85 koš.B.....konkurenca Pameliuser posted image ...

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.11.2009 10:09:41   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Glej nekatere shujšajo nekatere pa ne.
Ni noben nateg
Potem bi jaz rekla da je nateg ko pravijo da če boš samo ležal,nič delal,jedel sladkarije da se boš zredil  -ja zame je to tudi nateg,ker pri meni to ne pali

Do tukej sem prišla, potem pa nehala brat...ker se s temle popolnoma strinjam. Meni so šle kile kar lepo dol, potem ko sem pa nehala dojit, sem se pa začela spet nazaj redit...
Poznam pa tudi nekja takšnih, ki jim z dojenjem ni šlo nič dol...
Različni smo si. Glih tako kot je z sekiranjem: jst, ko se sekiram, skos nekej grziljam in jem in se zarad tega zredim. Enim pa se pač ob stresu ustavi apetit in ne morejo nič spravit vase in posledično tut shujšajo, ane...

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 10:15:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 29
4.11.2009 10:20:26   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Ja, meni je čisto logično, ker se po podoju svinjsko lačna 

Jaz sem tudi bila non stop lačna, žrla sem do onemoglosti, skoz in skoz in skoz ... pa so kile kar dol letele.

Jaz pa nič lačna, jedla normalno, zdravo, veliko tekla - dol je šlo en klinc oz. še manjuser posted image . Ko sem nehala dojiti, je pa šlo nazaj na moje normalne kile.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.11.2009 10:33:49   
piko12
Jaz tud nisem imela sreče, da bi klub dojenju in sekiranju zaradi nedojenja shujšala.user posted image  je pa pri meni res nekaj drugega- zredila sem se, ko sem šla nazaj v službo, ker je bilo konec vozičkanja, zdaj pa sedim. Pa v drugo se še bolj redim, ker nimam več vsega časa samo zase in se ne morem skoz sprehajat, kot v prvi nosečnosti.user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.11.2009 11:21:52   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce...

Dam roko v ogenj. Trebuh imam večji kot takrat ko sem iz porodnišnice prišla. Pa sem ravno tako na dieti brek KM, kjer itak odpadejo vse sladkarije, ker je mleko povsod user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
4.11.2009 11:23:54   
uškinamama
v enem mesecu po porodu bila na ta pravih kilah user posted image , po mojem zaradi nespanja - ne zaradi dojenja.  Zdaj pa spim user posted image user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.11.2009 11:26:02   
Raho
Dojim že pet let...

...in sem še vedno debelauser posted image . Pred prvo nosečnostjo pa sem imela 56 kg.user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.11.2009 11:28:56   
Anonimen
Jst pa jem ko prase, pa kile kr letijo dol. Če pa kak dan manj pojem, se pa prec na mleku pozna, tako da mi dojenje res ustreza. Kaj bo pa pol ko neham dojit, pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 35
4.11.2009 12:17:20   
HuAnita

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

...to vam jaz garantiram! Več kot polno dojim - to pomeni, da dojim nonstop, zraven sem še na dieti brez KM in mlečnih izdelkov (česar sem prej pojedla ogromno), pa itak že po defoultu pazim kaj mečem vase, ukinila sem celo sladkarije (ker jih je bilo prej tu mač), kile pa gredo gor namesto dol, *jeb*emu*sunce...

Dam roko v ogenj. Trebuh imam večji kot takrat ko sem iz porodnišnice prišla. Pa sem ravno tako na dieti brek KM, kjer itak odpadejo vse sladkarije, ker je mleko povsod user posted image

Enako.
Tudi sama malo sumim ščitnico - kje pa se to lahko testira...?
Ker je čudno, ne ležim samo doma, dokaj 'pravilno' jem, telovadim, ampak .... kg pa gor....?!?
Je pa res, da sem živčna, stres je del mojega vsakdana.... Eh....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.11.2009 12:27:08   
srki
Po mojem kar k splošnemu zdravniku, če te bo resno jemal in te bo potem on naprej usmeril, mislim pa, da je bila ena moja kolegica najprej pri splošnem, pol jo je na naprej poslal.  

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.11.2009 13:22:49   
cvetka.marjetka
Jaz sem tud med tistimi, ki so z dojenjem (če je tokarkoli pripomoglo...???) shujšala na staro težo, z začetkom uvajanja GH sem se začela redit in na koncu presegla porodno težo... user posted image user posted image user posted image  user posted image No, shujšala 8kg (s pomočjo ločevalne diete), nato zopet zanosila, se zredila 14kg, po porodu "zbolela" (začele so se težave z žolčnimi kamni in dieta) pa seveda zravn še dojenje in sem na skoraj -30kg (8 mes. po porodu), in imam manj kil kakor pred prvo zanositvijo user posted image (pa da ne bo katera mislila, da so me same kosti in koža user posted image ).  Sedaj se moram le paziti, da se zopet ne poredim kakor en mali pujsek, ko bomo z dojenejm zaključili.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.11.2009 14:05:46   
Anonimen

Še ena taka, ki je pri dojenju pridobila še dodatne 4 kile. Pa že med user posted image je šlo gor malo manj kot 30 kil.user posted image
Recepta ni. Sama sem shujšala, ko sem nehala dojit, največ pa ko sem začela spet delat. V 1 mesecu 4 kile, brez truda.user posted image user posted image Ostanek trebuha pa imam še vedno 17 mesecev po porodu, sicer ne tolk , nekaj je pa še ostalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
4.11.2009 14:18:17   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Recepta ni. Sama sem shujšala, ko sem nehala dojit,

Torej zame še obstaja upanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.11.2009 15:30:13   
Anonimen

mi je žal zate, pri meni pa garantirano deluje!!

Res je da sem že prej imela dosti kg, ampka vseeno... Zanosila z 79kg, rodila z 90kg, zdaj imam 70kg in sem dobra 2 meseca po poroduuser posted image
Pa nisem nič zasekirana, ponoči spimo, tako da tudi pretirano utrujena nisem, je pa res da se marsičemu izogibam zaradi krčkov.

V naslednji nosečnosti ŽEREM in ne jem!!

Neposredna povezava do sporočila: 41
4.11.2009 15:31:51   
Anonimen
In še v tolažbo:
čim sem začela z uvajanjem GH pri otrocih, sem se začela uspešno nazaj rediti, in manj ko sem dojila, bolj sem se redila ... ko sem z dojenjem prenehala, sem pa itak postala pravi gujdek (tale smajli je mojuser posted image ), tale pa verjetno tvoj user posted image .

Ne sekiraj se. user posted image

eto tega je mene strahuser posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
4.11.2009 15:33:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Ja, meni je čisto logično, ker se po podoju svinjsko lačna 

Jaz sem tudi bila non stop lačna, žrla sem do onemoglosti, skoz in skoz in skoz ... pa so kile kar dol letele.

jaz istouser posted image Je pa res da ne jem sladkarij, ker ne upam (čokolade sploh ne) in pijem samo navadno vodo in kak čaj za dojenje. Po moje se že to ful pozna.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
4.11.2009 17:11:19   
Ulla80
mah, to da hujšaš ko dojiš je tko....telo za dojenje porabi dodatnih 700kalorij....oz. pač naj bi jih porablo, zdej je pa odvisno od organizma...en organizem jih bo dejansko porabil, poleg tistih 2000 al kolk že....en organizem bo panično shranjeval ma čisto vse, lohk nardiš kar češ, sam od vode živiš, pa še vodo bo skladiščil....jst dojim pa grem čist lepo dol, nič drastičnega, sam grejo pa kile dol...ob tem da požrem ma čist vse kar vidimuser posted image sam ene 5 kilc še popedenam, pa sem zmagalauser posted image sam po koncu dojenja pa khm...bo treba ne glih čist vse požret, pa bo user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.11.2009 8:52:14   
skuštrana
TT kolk pa imaš starega otroka? Ker pri meni je tako - 9 mesecev gor, 9 mesecev doluser posted image

Po prvem porodu sem bila na starih kilah v enem mesecu, ampak čisto na staro sem prišla šele po kakem letu, po drugem porodu sem bila na starih kilah po 3 mesecih,ampak čisto nazaj pa se nisem vrnila, ker sem prej zanosilauser posted image sedaj pa so minili 4 meseci in gre bolj počasi. Do sedaj ni šlo skoraj nič, zadnja 2 tedna se pa kar drastično sušimuser posted image Ampak sumim da imam pokvarjeno vago, ker non stop isto kaže, meni pa vse hlače vse bolj dolj visijouser posted image user posted image
Ampak ta koža na trebuhu, buhhh..Bo treba mal telovadbo vključituser posted image user posted image

Hm, nič, grem stare kavbojke probat..Spetuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.11.2009 9:05:56   
HuAnita

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Recepta ni. Sama sem shujšala, ko sem nehala dojit,

Torej zame še obstaja upanjeuser posted image

Ti kar sanjaj!!!! No, vsaj jaz lahko staro postavo....user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?