kikica -> Kako pa je bilo pri vas... (15.6.2005 10:55:12)
|
...na prvem pregledu pri zobarju namreč. Midve sva ga imeli v ponedeljek in sem bila res presenečena, kako to izgleda. Namreč, s Saro vstopiva v ambulanto, kjer me zobar (po moje tik pred penzijo, čist rdeč v faco, v enih pisanih hlačah kot jih imajo kuharji, skratka men že na videz ni potegnil) vpraša, če imava kakšno spremstvo. Ok, mu rečem da je še mami z mano in on kar: „Kar še ona naj vstopi.“ Jo sestra pokliče, in vsi lepo sedimo, ko on začne s pravljicami ala : „no mama, za katero vas bolj skrbi, za hčerko ali vnukinjo?“ Pol je nakladal, da se zobje najbolj umivajo z grizenjem, zato otroku vedno dat nekaj, da grize. Pol je mami nakladal kakšen kruh naj peče, pa kako me naj nadzoruje, da ne bi tamali dajala Čokolinota pa Medolinota pa to. Ok, sem kar mal zdržala to, ko se loti pregleda zob. Brez rokavic ji začne šarit po usti, mala seveda joka in kar me je najbolj raz....., videl je samo spodnja dva zobka, ki se itak vidita že na sto metrov, zgoraj ga pa ima tud že zunaj, saj že škrta z zobmi in vidi se, tega pa tud z očali ni videl. In jaz mu rečem, da vem da je, in sem se takoj pokesala, ker je spet šaril po ustih. Ampak ga ni videl. Moja stara mama pri 92 ga vidi, ampak on ne. Saj se ne sekiram, sprašujem pa se, kako lahko tak človek opravlja zobozdravstveni pregled, če pa nič ne vidi in ne čuti? A je tud pri vas vse to brez rokavic potekalo? To me je še najbolj zmotilo, ko sem opazila, kako površen je. Pa lep dan vsem!
|
|
|
|