|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Premiki otročka
3.11.2009 17:57:53   
Klarica123
Pozdravljene,

če je imela kdaj katera podobno situacijo...

Dva dni nazaj sem bila izpostavljena zelo hudemu stresu, user posted image sem 17t in 2d. user posted image gibe čutim od 15t dalje, sprva bolj poredko, od 16t pa skoraj vsak dan okrog 21.00 ure (nočna pticauser posted image ).

Od tiste stresne situacije pa kot da bi bil user posted image jezen name, ker ga do danes nisem čutila. Ne bi rada izpadla panična ali karkoli, vendar me je malo strah, da ne bi bilo z user posted image kaj narobe, ker sva se z mojim user posted image trudila kar 2 leti, da nama je uspelo. Sicer so mi zdravniki rekli, da otrok sploh ne bom mogla imeti, zdaj pa sem user posted image . Drugače moja nosečnost poteka super, nič slabosti, nič glavobolov, nič zapletov (glede na predhodne izjave zdravnikov).

Vendar me je pa zdaj kar strah, da ne bi bilo kaj narobe user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Premiki otročka
3.11.2009 18:10:29   
somic
če imaš angel sound probaj sama doma, če te je pa strah, kar te popolnoma razumem, pa naj ti ne bo nerodno stopit do zdravnika. bolj boš sigurna če ti bo naredil uz in ti potem povedal da je vse ok

srečno!

user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Klarica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2009 18:31:38   
Klarica123
Somic ..

hvala za odgovor. Glede Angel Sound pa... v tisti paniki sem bila že na poti v Baby center ali pa Pikapolonico, pa opazim ceno 70 € user posted image user posted image pa sem ga zato naročila preko e-bay. Malo mi je žal, ker moram še nekaj dni počakat .

Res pa je, da boli me nič ne, izcedkov nimam nobenih, že od začetka nosečnosti. Bolečine pa samo te, ko se maternica razteza in vezi in podobno, nič kaj nenavadne bolečine. Je pa nekaj, na prejšnjem pregledu G ni takoj zaznal srčka, pa sem že globoko dihala user posted image .... potem pa je hitro vklopil UZ in evo ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je takoooooo hitro bil da se je kar kadilo user posted image . Ampak to ni merilo. Ta trenutek pa mi nekaj ščemi, tako da upam da se spet "pogovarja" z mano user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2009 19:22:22   
somic
ja, so kar dragi tile AS. škoda da nimaš nobene v bližini, da bi ti ga posodila, al pa da se nisi spomnila, da bi pogledala,  če ga katera prodaja na bolhi...

saj bo vse ok, boš vidla!

držim s teboj!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2009 19:28:04   
Klarica123
Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2009 8:49:14   
Jada82
Klarica123, kar brez skrbi, najbrž ni nič narobe, ne sekiraj se preveč. Jaz še zdaj, ko sem v 25. tednu, kakšen dan gibe čutim bolj malo. Prej jih pa tud kakšen dan sploh nisem. Pa sem jih prvič začutila v 17. tednu. Tako da, baje je do 24. oz. 26. tedna normalno, če jih kakšen dan vmes ne čutiš.
Sem pa jaz imela Angelsound, ja, da sem se pomirila. Tako da, ko dobiš AS, boš gotovo pomirjena. Zato pa do takrat kar pogumno glavo dol, verjemi, nič ni narobe!

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2009 10:22:15   
Klarica123
Hvala punce,

ste me malo potolažle, čeprav sem še vedno šajseruser posted image .

Ampak seveda me spremljajo pozitivne misli....

Upajmo na najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2009 12:09:07   
Zvezdici
Jaz sem tudi mnenja, da ni nič narobe. Samo včasih malo bolj čutiš včasih malo manj. Se je meni tudi že zgodilo, da jo kakšen dan nisem čutila. Je pa tudi odvisno, kako aktivna si čez dan. Ker se ubistvu tako zamotiš in včasih, če je rahla brcika je sploh ne zaznaš.

Uživaj in ti želim mirno in zdravo nosečnost. Pa na čim več brcik čimprej user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?