Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posteljica blizu ustja maternice... 3.11.2009 14:16:10
|
|
|
|
divans1
|
Evo spet jaz. Danes sem spet letela na urgenco, ker sem spet začela krvaveti, je pa trenutno še vse v redu, moji pikici lepo bije srček, velika pa je že 47 mm, ja noseča sem pa 11 tednov in 3 dni. Je pa ginekologinja naredila UZ in hematoma ni več videti, je pa rekla, da se je beba usidrala na zelo neželeno mesto, tik nad ustje maternice in zato tudi krvavim. Spet moram počivati in jemati dabroston, je pa rekla, da je že mela kar nekaj takih primerov in da se to potem posteljica čez čas dvigne in potem krvavitev preneha. Je še katera mela tako izkušnjo?
|
|
|
|
RE: Posteljica blizu ustja maternice... 3.11.2009 14:26:42
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Oj Divans, sem čakala, da se oglasiš. Pa res nimaš sreče zadnje dni. Samo , da je plodek živ. Želim ti, da se čim prej prestavi na normalno lego. Ti samo počivaj in te naj dragi razvaja. Jaz čakam ns, ki jo imam v četrtek tako kot ti, mislim da ? Kje jo maš ? Jaz mam spet rjav izcedek in me je strah.
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 3.11.2009 14:27:24 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2009 22:50:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?