Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ok, lepo da jo bosta ponudle, kva pa nenga :duda: - tud? ;) K smo vse tuki na čakalni vrsti za 9nebesa, bo šu kr iz rok v roke, ga bomo rztrgale kukr da b sam Brad Pitt pršu! ;) ma, sej se hecam! OK, jest vama pa lohka ponudm Nyah, pa Baguško - no če se nuta že same ponudle! :)-:)-:)-
Ejjjjj jest mam 29.6. rojstn dan,pa se lohk zmenmo pr men doma zunaj pred garažo v senčki (če se slučajno celo sonce pokaže),bomo pekl čevapčiče,pa še tamauga bom našuntala da speče torto,k on nardi pa tako da jo vikaš. A sm vas prepričala???Špelka???;););)
Ja, cmokec razumem, aja, pol je za njo hvala bogu, ja, sam napisala je pa tko, kukr da bi bla ne vem kuko grozna in da bi blo to hvala bogu za nas. Ah...poletje in blondinke....:zmeden2:
:)-:)-:)-:)-:)-matr Špelka kok sme nasmejala zdej:)-:)-:)-:)-:)-ja ITAAAAAKKK,a si podvomla??? Najprej vas bom dobr nafutrala,da mi noute dol padle,pol pa vsaki eno lopato:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Ojla, jaz imam planiran dopust od 27.6- 17.7. Toda, ker je moj v bolniški še nimava točnega termina dopusta..Če bom doma sigurno pridem na srečanje, ker bo blizu.
Astra to je glih moj rojstni dan,lahko se zmenimo pa tudi za v petek ali soboto popoldne.Sploh problema ni:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::torta::torta:
Sam neki,če bi res prišle punce.....pol bi bil pa to moj najlepši rojstni dan!!! 9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:torta::torta::torta::torta: