Tanja55 -> kašelj pri bronhitisu (3.11.2009 11:50:46)
|
Ok, mam bronhitis in kašljam...zelo. Vse me že boli, najbolj grozno je, da kašljam več ur skupaj zvečer, ko hočem zaspat. O tem, da živim v stanovanju, ki ima papirnato tanke stene niti ne bi. Bla pri zdravniku,pravi da je vse v redu, vročine nimam več, češ da zdej moram izkašljat kar je za izkašljat. Mi lahko kdo svetuje, kako naj kašelj ublažim in pozdravim? Zdravnik mi ni dal ničesar, češ, da tudi antibiotiki kaj prida ne bodo pomagal. Delam inhalacije, jemljem sirup za blaženje kašlja, pa tud kaj prida ne pomaga, vtiram si viks, veliko pijem...sem šla gledat v brskalnik, kaj so ljudje že svetovali in se mi zdi, da sem poskusila že vse. Vmes sem že izgubila glas, nisem govorila nekaj dni skupaj, pila karamelizirano mleko, pa vročo limonado, pa...ma ni da ni...Ampak vse skupaj ni nič boljš. Nisem bla že dolgo bolana in sem zdej temu primerno tečna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] in vse me tako izčrpava, da vsakič ko vem, da bom kašljala se mentalno pripravim na bolečino, ker me vse, ampak res vse mišice bolijo od tega kašlja. Nasvet?
|
|
|
|