|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: čas za žabe?
4.11.2009 8:14:30   
barni
Jaz se tudi to sprasujem. Nasa se nima zab. Ima zametke podlozene in dokolenke. Zgoraj pa ze ima bundico in kapo.

Mi je pa zoprno, ker vem, da je v vrtcu ne bodo slekli iz zab, za ven pa ne nazaj oblekli. To, da bo cel dan v vrtcu v zabah in hlacah cez mi je grozno, ker ji bo gotovo vroce.

CE bo pa samo v zabah v vrtcu mi je pa tudi mimo, ne vem, osebno ne nosim zab nikoli, ce imam krilo grozno trpim, tako da si mislim, da tudi njej ni za bit cel dan v zabah. Bi mi bilo super, ce bi jo pripeljal v zabah in trenirki, potem jo slecem samo v trenirko in ji potem dajo oni gor zabe spodaj. Samo to so pobozne sanje, itak, da ne morejo 20 otrokom preden grejo ven vsem zab oblect pod hlace.

Ne vem se kako bomo....

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.11.2009 9:01:36   
koala
Moj jih nosi, ker sva zdaj brez avta in greva cca pol ure peš, no on se pelje v vozičku in se mi zdi da bi mu bilo hladno če nebi imel žab. Mu pa jih v vrtcu slečem in ko gredo ven ga vzg. pač obleče. No naši gredo zdaj itak samo na balkon, ker jim vrtec obnavljajo in ne smejo na igrišče.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.11.2009 11:37:54   
polma
Mislim, da bi otrokom oblekla žabe, ko bi šla temperatura pod ničlo. Sicer jih pa ne nosimo-.hči bi v razredu crknila od vročine, zato ima plašček čez rit za zimo, kot tudi jaz. Malemu bom pa dala za sprehode hlače-trenirko iz flisa.  Ker se vozimo z avtom, ga zaenkrat pripeljem v vrtec samo v trenirki iz HM ki je debeline dolgih gat in dokolenkah, zgoraj pa ima  še malo preveliko bundo čez majčko in spodnjo majico.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?