Aljakop -> neustavljiv jok ponoči - kaj bi to bilo?? (15.6.2005 9:26:23)
|
Helow! Jaz sem že čisto obupana:( ker ne vem kaj naj naredim oz.kako naj moji miški pomagam. Stvar je taka. že tri dne se mi ponoči zbuja v joku, če jo hočem potolažiti oz. stisniti k sebi se mi upira in govori: ne,ne,ne. Ta jok jo spravi pokonci, traja cca.10-15 min. potem se sama uleže nazaj, skuša zaspati, ampak potem spet jok. Pa preobračanje, stokanje. Ne vem, ali jo kaj boli ali kaj:zmeden:? Ali je lačna?:zmeden: ( ker mi z rokico kaže proti vratom. Ma včasih res bolj malo poje za večerjo, ampka je ne hranim ( že doooolgo ) več ponoči, ji dam samo flašo z vodo in pije kot žolna. Zdaj mi tudi dudo zavrača in šele s časoma se pomiri in vzame dudo nazaj. Nima vročine in je na splošno čez dan ok,kaže tudi na ritko,ki je malo rdeča ( jo mažem z bepantenom in hladilnim mazilom ). Drugače je vedno v redu spala, razen pač ko je popila sok in sem ji mogla dati drugega. Teh par dni pa JOOOJ!:zmeden: Pa še to: kako zgledajo fleki pri peti oz. šesti bolezni? je dobila neke mozoljče po trebuščku,ritki, hrbtu, malo na nogicah, ampak vročine nima. thanx za vsak nasvet da mojo:duda: malo pomirim. aja, stara je 21 mesecev. alja
|
|
|
|