Moyca_ -> Še enega ali ne? (15.6.2005 10:28:13)
|
ah ja , če je treba se da. Ko si v situaciji jo pač moraš prebrodit. Jaz sem še študentka, ki upam da konec avgusta diplomiram, ampak sem največ naredila ko sem bila drugič noseča. V sili še hudič muhe žre- pravijo:)-:)-:)-:)-:)-:)- Naša dva sta 14 mesecev razlike, pa ti povem da sem se v 2. nosečnosti, ki ni bila načrtovana presekirala 100 na uro- kako bom zmogla,.... Pa gre, pa si vedno zvečer rečem, hvala gogu za tako malo razliko, ker če že enega spat spravim, pol lahko dva hkrati, pa mir. Pa ne bom čez par let spet vse znopva, če sem že sedaj notri:)-:)-:)-:)- Če lahko eno rit previjam, te pa lahko še eno mimogrede:)-:)-:)- Saj gre;) Glede plačevanja vrtca, naš starejši je v jaslih in zaenkrat plačujemo najnižji razred, kako pa bo dalje pa bomo videli kasneje, se poskušam ne obremenjevat , ker se tak obremnjujemo že zaradi nešteto stvari v sedanjosti, kaj mi še je treba se za naprej. Če pa zgubiš službo, pa si na socialki, pa tudi ni treba plaevat vrteca, ampak upam da ga bomo morali dosti plačevat drugo leto:)-:)- (te bom vsaj vedela da mojemu laufa, ko je sedaj začel za sebe). Pa verjamem da bom dobila eno fajn službo tudi sama- poskušajmo biti optimisti:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- eh, spet bluzim- sem pa jaz vzorni melanholih, tako da sem znana po kompliciranju in sekiranju in sem dostikrat sama v depresiji kako,.... eh, saj bo;)
|
|
|
|