mama_milchy -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del (9.11.2009 7:28:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, kako ste? jaz kr OK, HB gre [sm=hudicek1.gif] h kraju, ker to je že predolgo; evo, ne da se mi zdaj it brat za nazaj, bom pol popoldan, ko pridem domov. Zdaj grem moja dva pikeca zbudit, ju zrihtat in Žigo odložim v vrtcu, jaz pa upam, da na kak sprehod, če ne bo dežja in tako. Lep dan, [sm=smiley36.gif] Glede na to, da je ponedeljek in glede na to, da se porodniška zaključuje s svetlobno hitrostjo (samo še 3mesece[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]), ka r ok[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Danes bo zgleda lepo vreme, tak, da ga bo treba izkosristit[sm=jezicek.gif] ma dej, ne, no......ma km gre ta čas....je treba vse lepe dneve še izkoristit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] mene je kr groza, že zdaj nimam nič časa zase, kaj šele bo, ko bo treba na šiht, med tečne babe[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pol pa sploh ne bo časa za nič; ti med tečne babe, jaz med tečne goste [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|