mama_milchy -> RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del (21.11.2009 9:27:21)
|
Jutro, no, naša gospodična pa je spala do 8:00 z enim bujenjem za hranjenje; tko da smo recimo da naspani, ker je mami pol še film do 1gledala tko da ne komentiram nič.... evo: [sm=kuza.gif] smo na hitro stuširali in zdaj se zavija v dekico, da mu je toplo... stroj cunj sem dala prat, enega moram dat sušit in že pripravljam potovalke, ko pol včeraj nisem kaj dosti, pa čaka me stroj cunj za zlikat; je-bela cesta kolko šstrac se nabere..... cita: nič slabe vesti imet; sej sem že napisala, da mi ni hujšega, ko zjutraj ustat in it takoj pospravljat al pa je v kuhinji v škafu umazana posoda, ni šans; pa posesat al pobrisat pa itak moram, ko je Lea skoz na tleh; samo kaj bo ko bo še en ptuk narejen, to bo pol dela, pa vsa una pajčevina, pa prah, pa bomo služkinjo nabavli [sm=smiley36.gif] In, drage moje, kako ste? spps, yania, kako otročki, so kej boljši danes? glede službe, Lolita: nič obupat, kr naprej iskat in ni prezgodaj; srečno a se katera veseli odhoda v službo? malo smotano vprašanje ma kaj; meni bi prav pasalo malo odklopa, recimo 4-5ur da me ni doma, pa ne me zdaj napadat; ampak sem že debelo leto doma in zjutraj, ko ustanem je isto kot da bi stisnila gump replay [sm=smiley36.gif] še nekaj sem hotla napisat ma sem pozabla; nič, grem pakirat dokler se Lea tako lepo igra aja; magični lonček; mi ga še nimamo in ne vem če ga bom kupla, ker že pri Žigi je to magično puščalo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|