G samoplačniško (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

soncka -> G samoplačniško (15.6.2005 8:21:52)

Živjo,
ker vem, da ste sigurno bolj pogosto na obiskih pri G kot sem bila jaz do sedaj vas prosim za mnenje. M mi zamuja 54 dni. Svetovale ste mi, naj grem do G in danes sem poklicala. Ker imam "kao težave" me je naročila za 7.7.! Čez tri tedne. Češ, saj če je test negativen, potem niste noseča in če do takrat dobite M niti ni treba da pridete. Če pa pridem, potem mi bodo šteli kot samoplačniški pregled. :grrr: V glavnem, najprej sme bla kar šokirana in sem popustila, potem pa sem jo nazaj poklicala in vprašala za kdaj bi me naročila samoplačniško, pa pravi: danes ob 14,30! Ej,:grrr: to ti je sistem! Sem rekla o.k., ker sem res že sama sebi tečna in živčna od te negotovosti. Kaj bi ve rekle na to. Kolko časa ve čakate na pregled, ko ga rabite...A katera ve, kolko sploh stane? Havla vam in en lep :) vam pošiljam.

Anonimen -> G samoplačniško (15.6.2005 8:25:36)

Hmmm. Jaz teh samoplačniških variatnt ne razumem. Pa tudi jaz sem imela nujne primere in so me vzeli še isti dan oz. nasledje dni in mi nikoli ni bilo treba plačati. Zakaj če nisi samoplačniški nimajo časa, če pa plačaš pa se takoj čas najde?!

Jaz še nikoli nobenga pregleda nisem plačala. Imam pa g. v bolnišnici.

BOjana

Anonimen -> G samoplačniško (15.6.2005 8:30:50)

Denar je sveta vladar! Zal.

Srecno in upam,da dobro uredis! :miska::miska::miska:

gaja17 -> G samoplačniško (15.6.2005 8:30:56)

Jaz pa vem koliko to stane, ker sem sama pri prejšnji ginekologinji plačevala in to je okoli 20.000,00 sit če ti naredi popolni ginekološki pregled z ultrazvokom! Drugače pa ti povem, da mi je sedajčnji ginekolog rekel, da se noben pregled ne bi smel plačat!!
Ker vidim, da boš šla samoplačniško zahtevaj račun če ti ga ne bodo sami ponudili, saj tako veš da ne gre to direktno v njen žep!!!

Skorpija -> G samoplačniško (15.6.2005 8:39:49)

Jaz sem pri moji G plačala samo čisto prvič, ko sem šla k njej. Za nujne stvari sem bila na vrsti še isti teden, samo enkrat me je poslala na urgenco, ker me nikakor ni mogla sprejeti... je pa z M tako, da do 90 dni štejejo še za normalno in za njih to ni nič takega. In to "izkoristijo"... :( Žal ne bo nikoli drugače... lahko greš pa dat kri v laboratorij, kar te bo stalo manj in boš takoj vedela ali si :nosecka: ali ne.

soncka -> G samoplačniško (15.6.2005 8:44:19)

Skorpija,
a v laboratorij preko napotnice svoje zdravnnice si mislila? Al se da tudi to naredit direkt samoplačniško?

emaa -> G samoplačniško (15.6.2005 8:51:00)

soncka direkt samoplačniško, pa samo nosečniški hormon iščejo, pa si najbolj ziher. V Ljubljanu dela to Adrialab na Parmovi

Anonimen -> G samoplačniško (15.6.2005 9:04:50)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=43584&idk=91

Za pomoč ti prilagam tole debato!

Bojana

soncka -> G samoplačniško (15.6.2005 9:16:16)

Naj hvala punce:):rozica:

dadica -> G samoplačniško (15.6.2005 9:19:32)

20000 tisoč tolarjev za ultrazvok,to je kraja,sem bila lani za tri mesece na hrvaškem in ker mi je M zamujala že 2 meseca ,noseča pa nisem bila sem šla kar tam k g,ki mi je naredil vaginalni uz, zunanju uz in pregled,pa še dabroston tablete mi je dal in sem plačala 200 kun.

tako da mislim da je to zdravstvo v ku...

oprostite za izraz,ampak me res razkuri ko :hudicek:

poskusi menjat g in poišči takšnega ki nima zraven še samoplačniško!

soncka -> G samoplačniško (15.6.2005 9:32:20)

ej dadica,
nisi nič preoštra, se strinjam s tabo:bravo:, tudi mene je 8) in :grrr:
v glavnem, ale, danes bom sčekirala zadeve, za naprej pa bom res še vidla kako in kaj. pozdravček

bskrle -> G samoplačniško (15.6.2005 9:51:13)

Jaz se spomnimm, da sem plačala eno malenkost le prvič, a takrat druge možnosti nisem imela.
Moja G je dobra, vedno ima gužvo, a sem jo ta teden klicala zaradi glivic, me je vzela takoj(v 15 min), ker se je slučajno izpraznila čakalnica.
Malce pokliči po ZD, v večjih krajih bi se moralo kaj dobiti.

Mijavček -> G samoplačniško (15.6.2005 10:06:25)

Halo,

jest mam G v Leonišču v LJ, tam je tka gužva, da nove pacientke (kar sem pred letom bila) niso jemali drugače kot samoplačniško (?!) in sem plačala redni pregled, ko so se stvari skomplicirale, so me vzeli brez plačila, ker je to potem kao bolezen al kaj.
Tko kot je MucaMaca rekla: denar je sveta vladar. Cena ki jo plačaš, je u bistvu cena za ugodje, da prideš prej na vrsto.
Če plačaš, majo čas, če ne plačaš pa nimajo časa. Ni fer, ni logično in ubistvu ni etično, ker gre za javno zdravstveno ustanovo. Sem pa tudi za samoplačniški pregled (ker je bil pač redni letni pregled) čakala 2,5 mesecev da sem prišla na vrsto. Tko da ne vem, kaj sem sploh plačala.:zmeden:
Ne vem kje maš G, ampak sestre v Lj so grozne in se ne da z njimi nič zmenit. majo se za ta glavne in največji problem je prit mem sestre, ko greš enkrat čez to oviro, pol ni problema.

LP
MIjavček:muca:

Stran: [1]