Krčni v nosečnosti? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anjuša -> Krčni v nosečnosti? (2.11.2009 15:43:32)

Lep pozdrav vsem nosečkam, tudi tistim, ki ste že bile in tistim, ki še boste! Sem v 14. tednu nosečnosti in na srečo je po besedah G vse v najlepšem redu, čeprav me zaradi prve neuspele nosečnosti še vedno obdajajo dvomi, ampak mislimo pozitivno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Prosila pa bi za en nasvet oz. delitev izkušenj; kot sem že rekla sem v 14. tednu in danes imam krče v predelu maternice, še posebno na desni strani. Ta "bolečina" se širi proti kolku in je na trenutke bolj ali manj izrazita....v bistvu je podobno mentrualnim krčem. Ali je imela kakšna podobne "težave"?
Že v naprej hvala za odgovore!

valentinčica30 -> RE: Krčni v nosečnosti? (2.11.2009 15:45:17)

Pomagata magnezol (magnezijeve šumeče tablete) in buscopan, vsaj meni.  

legenda_m -> RE: Krčni v nosečnosti? (2.11.2009 19:17:02)

kaj pa donat?

endrina -> RE: Krčni v nosečnosti? (2.11.2009 19:24:24)

Pij šumeče tablete magnezija (eno na dan!), pa bo minlo.

zala1 -> RE: Krčni v nosečnosti? (2.11.2009 19:38:11)

Živjo, meni se je dogajalo isto cca. 6 tednov, sedaj je bolje sem v 27 tednu. Bila sem takrat pri zdravniku in dobila buscopan ter priporočala mi je magnesol. Nič skrbet, tvoja beba raste [sm=smiley36.gif]

dacy -> RE: Krčni v nosečnosti? (2.11.2009 19:47:45)

Ti krci so v bistvu zarad raztezanja maternice in nastajanja posteljice... jaz sem zraven krcev imela tudi rahle krvavitve ampak je vse bilo ok. Tak kot je zala1 napisala... tvoja beba raste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Jaz sem zdaj v 19. tednu in imam tud se vedno krce ... v bistvu jih imam zdaj ze dva dni kar skoz po malem... enkrat mocnejse drugic ne tolk mocne ... ampak ker sem v obdobju ko je rast otroka pospesena, je to cisto normalno... tak vsaj, so mi do zdaj ze trije razlicni G povedali ;)

Anjuša -> RE: Krčni v nosečnosti? (3.11.2009 15:33:01)

Hvala punce! Ste mi kar "odpihnile" skrbi. Sem že včeraj popila Mg tablete in je bilo bolje. Tudi danes me ni nič tako pretirano ščipalo!
Še enkrat hvala, pa lep pozdravček vsem!

Stran: [1]