Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaOvčka Živjo! Imam problem, pa bi upala da mi bo katera od vas, lahko čimprej svetovala.. M mi je zamujala 5 dni, 5 dan sem zjutraj zagledala kot neko krvavitev, trajala je 3 dni, skoraj nič je ni blo, svetla.. ponavadi sem jo mela 7 dni, zelo močno + krči.. nato so se začeli znaki stopnjevati boleče prsi, zgaga, slabost, občutljivost na vonje.. pa sem se danes odločila da naredim test..delala sem s CB in je pokazalo -, me pa skrbi če je mogoče na rezultat vplivala tista kava ki sem jo eno uro pred testom spila (po tistem seveda nisem šla na wc).. test je bil delan v opoldanskem času.. Je možno da je kava razrečila urin al se lahko na rezultat zanesem? Lp, pa hvala že vnaprej za odgovore Znaki so isti kot pri menstruaciji in nosečnosti. Verjetno imaš zelo veliko željo bit , zato iščeš povsod znake le-te. Verjemi, da psiha naredi svoje. Če je test pokazal -, potem nisi . Ker ti testi so tako občutljivi, da če greš v polulan lonček nalit še malo vode, rezultat pri pokaže takoj +. Preverjeno. Vzrok lahko iščeš tudi v hormonih, ko se ravnovesje le-teh poruši, sploh če si bila zadnje čase kaj bolehna. Tretja možnost je tudi to, da je tista krvavitev bila menstruacija, čeprav ni bila v obliki, ki si jo vajena. Saj ne krvaviš vsak mesec enako, ne količinsko ne po dnevih enako. Želim ti, da čimprej polulaš lonček s polno hormonov.
|