DaisyE -> Normalno dogajanje ali psiha? (15.6.2005 7:58:06)
|
Lepo pozdravljene... Malo vas berem ene parkrat sem se ze oglasila, pa predstavila sem se tudi na Vaša predstavitev!?, zdaj bi vas pa vprašala, če mi zna katera razložiti, kaj bi to bilo. Z:love: delava na :duda: recimo od aprila naprej. M sem imela redne na 29 dni, prejšnji mesec mi je pa zamujala 1 teden, tako da sem že celo paniko zagnala, ker to zame ni običajno. po enem tednu je prišla, dva dneva je bila čisto šibka, potem dva dneva normalna, dva dneva pa rjavkast izcedek, za katerega bi zadoščal dnevni vložek. Drugače imam prva dva dneva kar močne menstruacije. No včeraj je bilo od tega čuda 17 dni (od prvega dneva M) in se mi je spet pojavila krvavitev (rahla, pomešana s sluzjo), dons pa nič. V trebuhu me špika, pač počutim se, tako kot kak teden pred menstro (včeraj me je tako, kot da jo bom čez en dan dobila). Nekje sem prebrala (vsaj zdi se mi), da lahko tudi pri ovulaciji nekoliko zakrvaviš. A kaj veste o tem? Sem kar slabe volje, ker se mi je zdaj tale menstrualni ciklus čist neki zmešal in me kar skrbi, da bi blo to od stresa. Menda ja psiha ne vpliva tako hitro na vse to. Ali pač? Sem kar malo nabluzila, upam, da se me bo dalo brati... LP
|
|
|
|