|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   O rahlih brcah...
15.6.2005 7:57:35   
kimi
vendar ne otrokovih v trebuščku. Neprestano me skrbi ker dvigujem svojega 14 mesečnega sina, ki je sicer komaj shodil pa še rad se crklja. Včasih me z nogivo ko ga dvignem malo brcne v trebuh. Ali je otrok dovolj dobro zaščiten:zmeden: saj svojemu otroku ne moram reči ne ko hoče da ga dvignem. Malo me je strah da nebi bilo kaj narobe
Neposredna povezava do sporočila: 1
   O rahlih brcah...
15.6.2005 8:00:11   
thunder
Ne skrbi. Rahle brce ne škodujejo - otrok je zelo dobro zavarovan v tvojem trebuščku, tako da le veselo cartaj svojega sinčka. Lep dan:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   O rahlih brcah...
15.6.2005 8:06:07   
ZARA
Pomoje tud ni panike!
Moje teta je padla v 8 mesecu po stopnicah,pa je punca danes čist OK!!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   O rahlih brcah...
15.6.2005 9:05:44   
lex
Otrok je dobro zaščiten v tvojem trebuhu. Lastne izkušnje! Sem padla v 8 mesecu direkt na trebuh in je vse ok z našim palčkom. Lahko pa rešiš problem tako, da ko se hočete cartat se vsedi na kavč in naj se tamali spleza na kavč potem pa cartanje do 9nebesa. Lep dan!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   O rahlih brcah...
15.6.2005 9:22:58   
malika
Mislim, da si lahko brez skrbi. Mene moj danes že 17 mesečnik včasih pošteno butne v trebuh-sploh med previjanjem, pa je vse OK.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   O rahlih brcah...
15.6.2005 11:21:51   
Pia73
kimi jaz pa bi se izogibala nošenju. Meni je rekla moja G, da je vse kar je več kot 5 kg preveč. Ne vem no ti sama najbolje veš a glede na to, da si enkrat že prehitro rodila bi jaz na tvojem mestu bolj pazila.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   O rahlih brcah...
15.6.2005 13:43:38   
kimi
Pia vse lepo in prav. Samo nekaj mi razloži bi ti svojemu 14 mesečnemu otroku rekla ne ko bi jokal in bi hotel k tebi v naročje:zmeden: močno dvomim.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   O rahlih brcah...
15.6.2005 13:45:38   
Anonimen
... jaz še psu nisem mogla, pa ni jokal ... sem ga veliko prenosila med nosečnostjo, pa tehta 10 kg.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   O rahlih brcah...
15.6.2005 19:11:09   
Pia73
Ja, jaz verjetno bi. Saj so otroci prilagodljivi in se hitro navadijo. Sicer pa se jaz tudi zaradi takih stvari nisem odločila za tako malo razliko. Vsak pa zase najbolje ve!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?