kago -> RE: II pričakujemo decembra 2009 (29.11.2009 13:54:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kago: pa si že pomislila oz. tvoja gin., da bi ti dala kakšne tablete, ki bi ti uravnale ciklus, ali samo spremlja z UZ? Jaz vem, da sem takrat, ko sem nehala s KT po slabem letu, ker so bile M še vedno na 50-60 dni dobile neke tabletke, ki jih ješ 21 dni isto kot KT pol narediš pavzo in takrat bi naj dobil M oz zagledal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] , ker je med jemanjem možno zanositi in ni nobenih stranskih učinkov za plod,... Ker med ciklusi dolgimi nad 45 dni je manjša verjetnost, da sploh imaš M. Ti priporočam, da se malo pogovoriš z njo. Drugače pa ti želim, da ti še to leto uspe zagledati +. jah sva bla že na tem, pa sta bila 2 normlana cikla (sem že pred KT imela cikle dolge 32 dni)... pa smo mislili, da bo ok. Pa ni bilo. Pa UZ imam 1x-2x na mesec... tako da mislim, da smo na dobri poti, da ugotovimo kaj je narobe. Štos je v tem, da tudi sama nisem zagovornik kemije in sva se odločili, da eno leto počakava, da bo mimo in vidimo kaj se dogaja oz. se bo zgodilo. Ker ni nič imam decembra UZ, potem gremo pa na kemijo :) LP
|
|
|
|