PikicaStonoga -> RE: oktobrski lumpiji 08 (23.12.2009 23:54:43)
|
Kukuc! je kr zatišje gor takop da BP sledim :) :) :) Ja naša ni tok moja no ...je kr najina, pa ko so babice tukej je bl njuna kot pa najina ...jer TOČNO VE, kjer lahko in kaj lahko ...obe babici jo nosila in tako razvajata, da on njiju skoraj noče k nama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kaj češ [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mene pa zanima, če so vaši vsi uživali na snegu!!! Naša tud stopi ne na sneg!!! Kr v jok, je ne morem prepričat, sva se šle valjat, jaz z njo, pa je tud jokala, pa ne čutim nekega strahu v joku, ampak neko tako trmo, kr noge dvigne, ne bom in pika ...noro, danes ko je sneg skopnel - isto ...okrog hiše, kjer je čist suho, gre, vse ostalo jok ...mislim! [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] aja, pa že dolgo časa je umivanje glave cel projekt ...BLAZNO RADA se KOPA, tuširanje je pa KATASTROFA!!! ...Enostavno jo stuširam in glavo operem v joku, kaj naj ....NOČE pa da si bog ... any ideas what to do? [sm=smiley1.gif] drugače smo OK, jutri se gremo razvajat na Štajersko, v soboto se vrnemo ...pa se kaj slišimo ...lepe praznike! :)
|
|
|
|