mateyka -> RE: so ti sploh normalni?!!!!!? (2.11.2009 8:46:14)
|
ja Snoopyka, tako je. če si star, te pustijo umret al pa čakajo da boš. mojega očeta bi parkrat pustil uret, ko ga je zbil avto (na pločniku) in ga ne bi operiral in reševal, če ne bi bil njegov brat zdravnik. poslali so ga domov nepokretnega in jih ne zanima kako se bomo znašli in kakšni stroški so to. zato folk daje take stare ljudi v dom, samo jaz nimam srca za to, ker bi moj oče tam shiral od dolgčasa. noben se ne bi pogovarjal z njim in skrbel zanj tako kot bi mi. na žalost. in nima pravice do fiziterapije, da bi bil kar je bil pred nesrečo, ker je prestar. in zavarovalnica trdi da jih ne more tožit, ker je imel udarec v glavo in je neprišteven (zavlačujejo, da bo prej umrl in jim ne bo treba nič plačat). ker je osebna tožba, ne moremo mi tožit po njegovi smrti in na to računajo. take tožbe pa ful stanejo in že tako samo broke, ker taka oskrba nepokretnega ful stane. in imaš catch 22 kot bi rekli angleži.. hočem rečt, ko se ti kaj takega zgodi šele vidiš kako so kruti do starejših. oziroma kako je krut sistem. nimajo koristi od njih, torej..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|