Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Jaz sem jih delala pred 100 leti in je bilo nekaj takega kot pri darji72.Sem pa presrečna, da se nisem vpisala in odločila za drugačno pot, saj vsi, ki se jih poznala( iz moje generacije, moja naj prijateljica pa se je vpisala) niso dokončali nobenega faksa, nimajo nobene pametne službe. Ma ne vem. Če si nekaj človek res želi, mora tja iti. Name so ful pritiskali, kolk sem neumna, da grem na eno tako glupo šolo za učiteljico, ko sem sposobna mnogo več. Oče je od hudega čist v depro padel, pa stari oče se je jezil, da ga je skor fršlok. Če ne bi mami vztrajala, da moram tja, kamor si res želim, ne vem kaj bi bilo. Ful rada delam, kar delam, vesela sem, da me niso v kaj drugega prepričali. Torej mora moj otrok tja, kamor je njemu všeč, pa ne glede na karkoli, koliko se drugim zdi ta šola čudna, zanič in kaj vem kaj. Ga že njegov oče ves čas prepričuje, da naj gre drugam, pa stari starši, kolk je to ne dovolj dobra šola, sramota zanj, pa podobno. Težko je to, če ne stojijo za tabo, kar si želiš, pa če jim ni dovolj dobro, pa če vsi boljše vedo, kaj je dobro zate in kje boš uspel ali ne. Meni je vse, kar se bo odločil, dovolj dobro. Če mu bo fajn to delat, se bo uresničil. Čisto prepričana sem v to. Če mu to ne bo fajn to delat, bo našel nekaj drugega - bo že moral. Vendar se mi zdi, da mu bo to fajn. Vidim ga, ker cele dneve to počne in fotografira za moje pojme že zdaj odlično. Tudi kadar dam kaj na net njegovega me sprašujejo, če so to moje slike in če sem profi. Naj gre na to šolo, če mu bo seveda uspelo naredit sprejemce.
|