Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kje jih najde/jo/te? 2.11.2009 21:37:52
|
|
|
|
picola1
|
Ronja, sem čakala, da bo nekdo napisal nekaj podobnega kot si sedaj ti...ker se mi ni dalo pisat in razlagat... Torej- popolnoma se strinjam s teboj!!
|
|
|
|
RE: kje jih najde/jo/te? 3.11.2009 12:46:37
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ma kaj pa vem TT, če je vse tako črno belo, pa na vsesplošno za obsojat. Prepričana sem, da ga ni človeka na tem svetu, ki ne bi bil svojega boja, pa kakorkoli že. Samo da vsak na svojem področju. Eni imamo "karmo" na drugem področju, drugi na tretjem, ma ga ni pod soncem junaka, ki se mu na nekem področju ne bi kar naprej dogajale prav nesramno neprijetne reči, pa če se na glavo zraven postavi. To je lajf. Zraven reči komurkoli, da je sam kriv čisto vsega, kar se mu dogaja, je pa odraz tega, da še nisi dovolj hudega na nobenem področju življenja doživela, da bi življenje na splošno razumela. Se strinjam, vsaka druga beseda je odveč.
|
|
|
|
RE: kje jih najde/jo/te? 3.11.2009 13:16:37
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Gina Ma pa TT, je tako belo, na obsojat. sem, ga človeka tem , ki bi svojega , pa že. da na področju. imamo na področju, na, ma ni soncem , ki mu nekem ne kar dogajale nesramno reči, če na zraven . To lajf. reči , da sam čisto , kar mu , je odraz , da nisi hudega nobenem življenja da življenje splošno. Se strinjam, vsaka druga beseda je odveč. uh, ne vem no....
|
|
RE: kje jih najde/jo/te? 4.11.2009 8:25:07
|
|
|
|
srki
|
Kaj, feferonček, kaj ni jasno . Hotla sem napisat, da vse otalo, kar bi dopisala, bi bilo odveč in brez veze .
|
|
|
|
RE: kje jih najde/jo/te? 4.11.2009 10:15:17
|
|
|
|
rija
|
joke
|
|
RE: kje jih najde/jo/te? 6.11.2009 10:55:26
|
|
|
|
Teya D.
|
Strinjam se z vsako po malo . Res je, da s partnerjem imamo vsaj neke lastnosti iste, ker če ne, se ne privlačimo in si ne moremo bit všeč. Lahko bi rekla, da jaz pa že nebi, da bi šla vstran, itak da se nebi pustila, da me kdo kakorkoli maltretira, sam bi lahko bilo čisto blefiranje, ker v dejanski situaciji je še kako težko narediti korak in premagat strah. Še posebaj če si obdan z grožnjami in nasiljem. Strinjam se tudi s tistim glede duš, dokler ne doživiš ne moreš vedet in verjamem, da naša energija v telesu nekam mora it. Sem pa slišala tudi za primer kome, kjer je bil v komi mesec dni moški in ko se je zbudil je rekel, da je moral v določenem času zbirat drevesa, ko jih je zbral se je pa prebudil.
|
|
|
|
RE: kje jih najde/jo/te? 6.11.2009 12:11:30
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Izkušnje ti oblikujejo možgane, dobesedno! Poti, ki se velikokrat uporabljajo, se izhodijo, enako je v možganih, sinapse, ki jih uporabljaš, ostajajo, ostale odmirajo. Če ves čas gledaš nasilje, ti to postane normalno. Če si navajen, da ne moreš normalno dihat, to postane zate normalno. Vse je odvisno od izkušenj... POleg tega povsod slišiš, da moraš človeka sprejeti celega, v kompletu z dobrimi pridejo tudi slabe lastnosti. In kot jaz toleriram umazane nogavice po tleh, pa me ne moti to, da lubi nima pojma o avtih, jih ne zna popravit in da ga je treba včasih večkrat prosit, da neko stvar zrihta... tako one tolerirajo klofuto, dve... tri... in potem si počasi v začaranem krogu,v edno težje je it ven in vedno težje je rečt, zdaj je pa res preveč. Zato upajo, da bo boljše. Ali pa še to ne več in se samo vdajo. Nekaterim že starši ubijejo voljo za boj in take punce privlačijo take fante. Ker fant, ki rad pretepa oz. na ta način sprošča svoje frustracije, si ne bo dal opravka z mano ali tabo - preveč komplicirano. Poleg tega znajo ti ljudje navadno krasno govoriti in veliko punc, vajenih hudega, ki si strašno željo stran - od doma - pade prav na te obljube... Se popolnoma strinjam!
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?