HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika IZVIRNO SPOROČILO: travica ej, jaz ne vem kaj dela folk s takšno količino kombinezonov Al jih pol dalje prodajajo al kaj??? Pa saj to ni normalno da ti eden pred nosom 10 paketov odnese Pomoje da bodo jutri na bolhi po 30€ Je tudi meni mami rekla, da niso niti št. niti barv izbirali ampak v vozičke kar cele kupe metali , kar jim je prišlo pod roko. Mene je klicala točno 8.03 iz parkirišča in takrat v košari ni bilo niti enega kombinezona več... so jih po cele kupe ven nosili. Jaz sem ji namreč naročila dva enega št 62-68 in enega 74-80, da bi doma potem videla številke in enega popoldne nazaj nesla. Pa ni bilo variante, bil je še ta, ki nam ga je prinesla pa en za punčke malo manjši... No se mi vsaj odločati ni potrebno - ker itak se ne znam in bi spet komplicrala in komplicirala Da ti razložim, ker sem si takrat rekla, da se ne grem več tega bosanstva! Grem malo pred 8. uro, še pred šihtom, kao po trenerke, jao, jao, gledam gužvo pred Hoferjem, nič jasno.... In potem valda, se pretolčem do ta prave košare, kos e vrata odprejo, pa tako, kot praviš, jemljejo ženske po ene 6,7 paketkov trenerk - kolikor jih je pač lahko zgrabila... Potem pa je šla naprej in izbrala 4, 3 premajhne - verjetno - dala stran, ravno velikosti,,ki sem jih jaz rabila za malega... Samo barve sem pa le hotela različne, pa nisem več NIČ dobila, ko sem se obrnila. Kupila potem 2 trenerki, šla ven ob 8.06 in se zaklela, da na akcije ne grem več. Če me popoldne še kaj takega, kar 'nujno' rabim,, čaka, mi je usojeno, da se bom pa šla tja mlatit za cunje, pa hvala lepa...
|