polma -> RE: drugi teden vrtca...joka ko grem jaz ven (1.11.2009 9:33:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: polma z jokom moti skupino, ki je formirana od lani ( starost od 2-3 leta) Kdo ti je to rekel? Sam dejansko je to lahko res. V naši skupini so ta teden sprejeli še zadnja novinca, 11 mesečnika in s tem jokom so bili vsi ostali zelo vznemirjeni, pa čeprav so na novo skupina od 1 septembra. Ja pa a ste vse na glavo padle tam v vrtcih ali kaj? Pa tega se ne reče enemu staršu po 14 dneh uvajanja, tolk pa že morate vedeti, no. Pa tudi otroka se ne sme tretirati kot en moteč element, enega preplašenega 16-mesečnega otroka. Saj ne morem verjet. Saj za to gre! Vsakič, ko je katera pisala o vzgojiteljicah se namenoma nisem oglašala, ker se mi je zdelo da se preveč tolče po njih. No, evo-moj fantek je pa problem v svoji skupini. Po mojem zato, ker sem jima povedala, da je zelo glasen. In-zanimivo!-povedala sem jima zgodbo o neki punčki, ki se je toliko prejokala, da so so si otroci v skupini zatiskali ušesa in bili totalno vznemirjeni. A ni hudič-takoj naslednji dan se je naša sformirana skupina obnašala tako-in, ko je moj kričač predčasno zaspal, so si vsi oddahnili in od utrujenosti kar popadali v posteljice... Res, že cel vikend si razbijam glavo z mislijo, kako bi se jim opravičila, ker je ravnateljica naknadno sprejela v formirane skupine 2-3 letnikov male enoletnike in se zdaj ne morejo v miru igrat faking ptički brez gnezda in podobnih igric, ker se moj otrok dere! Pomočnica si je dovolila v petek iti mimo mene in vzgojiteljice, ki sva se pogovarjale na hodniku- s tako izmučenim obrazom, kaj obrazom- telesom-, da mi ni niti odzdravila, le zgroženo, češ-ti me boš pa pokopal- je gledala tega reveža bogega, ki se je dejansko uvajal čele 8 dni. Ej-morala bi se dejansko lagat, da je to najbolj tih, nejokav in nežen, subtilen in senzibilen prestrašen, blabla... otrok in se delat glupo, da-kako, kaj pa delate z njim, da se joka???? Ne razumem, še nikoli ni bil tak... jaz pa sem jima že v naprej povedala, da je glasen, opica neumna! Lepa beseda lepo mesto najde-jutri uberem novo taktiko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image]
|
|
|
|