Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 31.10.2009 16:18:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Jaz se bom pa danes igrala kelnarco. Že sem obdelala prvo turo obiskov, ostale pa pričakujem proti večeru . Napohala sem piščančje meso, pa francosko naredila, spekla potratno potico in manchmelov. Sedaj se pa še šinek kuha, pa nekaj jajčk. Lačni glih ne bomo. Bi mi pa pasalo zapret hišo in it ven, ko je pa tako lepo sončno vreme. kje pa si ti doma?
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 31.10.2009 17:12:44
|
|
|
|
zvesta
|
oooooo, jaz bi pa zdaj ubijala za potratno potico...
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 31.10.2009 18:00:33
|
|
|
|
diva 4
|
Jaz pa sem dopoldan likala , prala in kuhala.Po kosilu smo šli na pokopališče in v bumbar park.Pred nekaj minutami pa smo očistili in izrezali dve jumbo buči in ju nastavili na ograjo pred hišo.Ko otroci in možek zaspijo, pa gre mama na eno ali dve furi z metlo
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 31.10.2009 19:55:45
|
|
|
|
Klemy82
|
Evo, mojega še kar ni iz službe ... sem bila kar produktivna, skuhala župco, muffini so uspeli, dva stroja cunj oprala, spedenala kuhinjo... zdej mi je pa tok dougcajt da adijo pamet. Brat od mojega nama je podaril neke karte za kino, pa veljajo samo še danes. In izgleda bodo tudi propadle. A je danes kaj pametnega po tv?
|
|
RE: Kaj bo danes dobrega? 31.10.2009 19:57:18
|
|
|
|
rija
|
mojega še tudi ne....tak, da nisi sama jaz pa sedaj perem peti stroj ....še neke zimske jakne....skuhala nekaj malega za kosilo....pospravila omare in stanovanje, posesala, ker se prah nabira kot za stavo odkar se redno kuri in zdaj si bom pustila zmasirati stopala
< Sporočilo je popravil rija -- 31.10.2009 19:58:24 >
|
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!