|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj bo danes dobrega?
31.10.2009 16:18:24   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Jaz se bom pa danes igrala kelnarco. Že sem obdelala prvo turo obiskov, ostale pa pričakujem proti večeruuser posted image . Napohala sem piščančje meso, pa francosko naredila, spekla potratno potico in manchmelov. Sedaj se pa še šinek kuha, pa nekaj jajčk. Lačni glih ne bomo.user posted image Bi mi pa pasalo zapret hišo in it ven, ko je pa tako lepo sončno vreme.

kje pa si ti doma?user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.10.2009 17:12:44   
zvesta
oooooo, jaz bi pa zdaj ubijala za potratno potico...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.10.2009 18:00:33   
diva 4
Jaz pa sem dopoldan likala , prala in kuhala.Po kosilu smo šli na pokopališče in v bumbar park.Pred nekaj minutami pa smo očistili in izrezali dve jumbo buči in ju nastavili na ograjo pred hišo.Ko otroci in možek zaspijo, pa gre mama na eno ali dve furi z metlo user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.10.2009 19:55:45   
Klemy82
Evo, mojega še kar ni iz službeuser posted image ... sem bila kar produktivna, skuhala župco, muffini so uspeli, dva stroja cunj oprala, spedenala kuhinjo... zdej mi je pa tok dougcajt da adijo pamet. user posted image Brat od mojega nama je podaril neke karte za kino, pa veljajo samo še danes. In izgleda bodo tudi propadle. A je danes kaj pametnega po tv?

Jst.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.10.2009 19:57:18   
rija
mojega še tudi ne....tak, da nisi samauser posted image

jaz pa sedaj perem peti strojuser posted image ....še neke zimske jakne....skuhala nekaj malega za kosilo....pospravila omare in stanovanje, posesala, ker se prah nabira kot za stavo odkar se redno kuriuser posted image

in zdaj si bom pustila zmasirati stopalauser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 31.10.2009 19:58:24 >

...vox populi...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.10.2009 20:03:16   
Klemy82
Joj, ne mi od praha... bom prav ****is dobila, 100x dnevno pucam pa pometam, ker mi vse na hodnik pa v stanovanje nanosijo. Smo imeli čisto malo drv za skurit, potem bi pa na nafto naprej, pa je tast še od soseda odkupil en kup drv, ker jih ne bodo več kurili, tako da je veselo. Najraje imam, ko tast kuri, ker čisto nikoli ne pospravi okol peči in potem prepih pa s cokli znosijo noter.user posted image

Jst.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!