frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: frulica mene pa zanim gdaj lahko začnem dajat te skutke iz leclerka? prosila bi če ima katera kako idejo kaj dajat vse ker jaz mojemu sončku dajem sadje,in zgleda da mu ni dovolj.nimam nekih idej kako sestavit jedilnik No, moj je enako star jaz mu bom jogurte in take stvari začela dajat po 8 m. Trenutno sprobavava stvari in sva jedla : korenček, krompir, sladki krompir, brokoli,bučko, jabolko, hruško, banano, riževo kašico. Zdaj bova enkrat še špinačo, pa brokoli, cvetačo, papajo, marelico... Dajem mu pa vsako stvar 3 dni,. Mogoče mu daj kaj od zelenjave, pa kake kaše ( prosena, riževa, ajdova...). Potem pa lahko mešaš npr. riževo kašo z banano (jabolko, breskev...) ; krompir in špinačo ali grah, brokoli, cvetačo.. (kasneje še zraven meso 2-3 na teden in je kosilo ) in podobno. Midva za zdaj jeva GH za kosilo s tem da mu je še ne dam za cel obrok, bova pa zdaj počasi začela. Potem bo pa sledila kaka kaša s sadjem za dopoldansko malico, kaka mlečna kaša za večerjo....ne vem, nekako tako računam in tuhtam.
< Sporočilo je popravil frutolina -- 31.10.2009 15:39:08 >
|