Pikabu -> Ponosna mami (14.6.2005 20:21:28)
|
Danes se moram pa jaz malo pohvaliti. Sem tako ponosna na našo Emo. :bravo::bravo::bravo::bravo: Saj vem, da so vsi otročki super in da obvladajo veliko stvari, ampak vseeno bi rada današnje veselje in ponos delila z vami. Ema je včeraj dopolnila devet mesecev in sva imeli danes posvetovalnico. Že med pregledom jo je zdravnica pohvalila, kako je pridna, pa kako vse z zanimanjem spremlja. Potem je pa rekla, da bo še malo pokazala, kaj vse zna. Je pokazala, kako da živjo, kako da pa-pa, kako pomižikne, kako piha veter, kako ji dela ena tetica, kako dela mucek. Najbolj se je pa zdravnica smejala, ko je pokazala, kako ata kašlja. Saj Ema vse to tudi doma pokaže, ampak ko pa jo spodbujamo, da še komu drugemu pokaže, pa navadno nekaj časa traja, da kaj od tega naredi. Ji je vse tako zanimivo, da ji ni do tega, da bi kazala kaj zna. Tako sem danes šla bolj skeptična, ker sem bila prepričana, da ne bova dovolj časa v ordinaciji, da bi Ema vse to pokazala, potem je pa imela tako veselje s tem. Zdravnica jo je zelo, zelo pohvalila, mami je pa kar rasla od ponosa. :ups: Se opravičujem vsem, ki jim gredo te stvari na živce, ampak jaz sem danes res tako ponosna na svojo malo deklico.
|
|
|
|