Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 20:09:39
|
|
|
|
Naja31
|
Cudno:zmeden: Jaz dam v pralni sroj in na 60 stopinj in ni nobenih flekcev. Ti nisem ravno pomagala,a :) Lp, N
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 20:19:16
|
|
|
|
tejč
|
Čudno, kaj to naša Ajša kaka....:ups::) Taki rumeni, a veš? A kej namakaš prej plenico al jo kar rukneš zasušeno not?
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 20:28:56
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Tudi pri meni je tako... Vedno takoj spereem z vodo...potem dam Vanish gor in potem na 90...ampak enkrat gre dol...enkrat ne... Kako je zdej to ?
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 20:29:30
|
|
|
|
mika
|
Ja pri nas tud ne gre s kuhanjem dol, zato najprej na roke z Arielom operem, da gre vsaj nekaj dol, pol pa je ok.
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 20:36:26
|
|
|
|
Naja31
|
Ne, ponavadi namocim, potem pa ko se jih nabere cel kup dam v stroj.
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 20:58:44
|
|
|
|
lex
|
Ne gre drugače, kot pa da namočiš v milno vodo (Ariel + voda)
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 21:12:55
|
|
|
|
daisy
|
jaz takoj pod pipo splaknem kakec dol, predno dam prat pa madež polijem s tekočim Vanishom in operem na 90 stopinj - vedno gre vse dol! Je pa en dan take kupčke podiral, da rumeni flekci ne grejo z ničemer dol - ma 2 bela bodija zapacana (za vedno).:zmeden:
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 21:13:03
|
|
|
|
sabini
|
Oj pomoje zato, če splakneš oz. odstraniš večjo umazanijo z toplo vodo, daj probaj z mrzlo samo odstranit ali pa namočit, potem pa daš v stroj na 90, hujše drekce jz vedno sperem dol :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 21:36:06
|
|
|
|
Ajsha
|
Najboljše belilo je zelo naravno - SONCE! Normalno opreri plenice in jih daj na sonce sušit - bodo bolj bele od belih :) LP!
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 14.6.2005 22:29:50
|
|
|
|
Andra
|
Jaz vse take stavri namočim in predno dam v stroj namažem z venišom oxi gelom in se lepo opere. Planicam pa povrnem belino, da jih vsake toliko časa pred pranjem namočim v arekino in potem operem na 60 stopinj in so kot nove.
|
|
|
|
pranje in madeži - kakci 15.6.2005 11:50:58
|
|
|
|
sp
|
Jaz take stvari vedno našpricam z trim razmaščevalcem:bravo: pustim, potem pa sperem če se še vidi ponovim.Potem pa dam v pralni stroj, da se opere in zaenkrat je šlo še vse stran:bravo: l.p. Anita
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?