jolly123 -> RE: spanj podnevi (30.10.2009 14:03:56)
|
Ja eni imajo pač srečo da njihov otrok spi že od vsega začetka zato ne vejo koliko muk je potrebno da navadiš spat otroka, ki ne zna zaspat, ki hoče bližino itd. Pri meni ni šlo po kakšnih bližnjicah, morala sem ubrat dolgo pot, ampak mi ni žal, čeprav mi je takrat požrlo živcev še pa še. V glavnem čez dan ni spal NIČ, mogoče 5 minut, vse ostalo dretje ker ni vedel kako bi zaspal. In ja spal je samo na rokah, pa še tam se je zbujal po 10-15 inutah. Pa sem najprej začela tako, da sem ga pač pustila spat na rokah in vsakič ko se je po 10-15 minut zbudil, sem ga začela nazaj po ritki trepljat, gujsat v glavne vse tisto kar je palilo, da je nazaj zaspal. Bistvo tega je bilo, da sem ga naučila spat več kot 10 minut, pa čeprav sem ga morala nosit po rokah. No ko je to spanje osvojil in se recio ni zbudil že kako uro, sem šla skupaj z njim v naročju ležat, kasneje je bilo dovolj da sem ga uspavala na rokah in sem samo ležala zraven njega, če se je zbudil po pol ure...spet uspavala nazaj itd. No potem po ene dveh mesecih sem ga pa pač uspavala in odložila v njegovo posteljico in je spal sam dve ure!!! Pa tudi nočno spanje se je potem popravilo je kar naenkrat začel spati po 12 ur.
|
|
|
|